Menu
Your Cart

Новини RSS Feed

03 Aug Детски Велосипеди Giant
0 1428
Когато става въпрос за избор на перфектния детски велосипед за детето, родителите често търсят комбинация от фактори: безопасност, качество, издръжливост и забавление. Giant, най-добре установената ма..
10 Jul Гравел Велосипед на Годината - Giant Revolt Advanced Pro
0 1182
Най-новият Revolt Advanced Pro на световният велосипеден производител Giant печели сърцата на любители и състезатели на велосипеди още от дебюта си. Карбоновият гравел велосипед отбеляза още една голя..
16 Jun Ползи от колоезденето
0 1920
Колоезденето е перфектният спорт за всеки. Да, ние от Велозона може би сме малко пристрастни, но карането на велосипед безспорно е забавен и ефективен начин да бъдем физически активни. Колоезденето е ..
16 May Хибридни Велосипеди - Най-Доброто от Двата Свята
0 2393
"- Здравейте, търся си велосипед… - Къде ще го карате? - Навсякъде - в града, в парка, в планината." Често чуваме този отговор от наши клиенти. Някои любители колоездачи търсят универсален велосипед,..
09 May Как да Запалим Детето си по Колоездене
0 1952
Няма съмнение, че колоезденето е чудесно занимание за хора от всички възрасти и ние от Велозона твърдо вярваме, че да научиш някого да кара колело е сред най-добродетелните занимания. Много родители с..
26 Apr Велосипеди Giant: Какво Трябва да Знаеш?
0 1972
Ако се интересувате от велосипеди и колоездене, то вие най-вероятно вече знаете кой е брандът на велосипеди Giant. Giant Bicycles е добре позната марка в света на колоезденето, известна с производство..
10 Apr Пролетни Промоции на Велосипеди
0 889
Пролетта е тук и от Велозона имаме неустоими оферти на голямо разнообразие от велосипеди, включително детски колела, планински велосипеди, градски велосипеди, шосейни колела и много други. Нашата селе..
30 Mar Как да Изберем Каска за Колоездене?
0 1660
Не можем да подчертаем достатъчно важността на носенето на каска по време на колоездене. Всъщност, носенето на велосипедна каска по време на колоездене не само се изисква от закона в България, но може..
14 Mar Колоездене по Време на Бременност
0 1620
Колоезденето е чудесен начин да останете във форма и активни по време на бременност. Карането на велосипед осигурява движение с ниско натоварване и може да помогне за облекчаване на стреса и подобрява..
28 Feb Пълно Ръководство за Светлини на Велосипеда
0 1806
Светлините за велосипед са неотменна част от оборудването на всяко колело и според нас, дори задължителни за безопасността и комфорта на велосипедиста. В това ръководство ще разгледаме гамата от предл..
13 Feb Велосипеди HEAD: Какво Трябва да Знаеш?
0 1959
Ако сте почитатели на спортовете от всяко естество, най-вероятно сте чували за бранда HEAD - известни със ски и тенис. Във Велозона знаем, обаче, че HEAD произвеждат и висококачествени и стилни велоси..
31 Jan Дамски Велосипеди – Всичко, Което Трябва да Знаеш
0 2215
Какво е дамско колело? Дамските велосипеди НЕ са просто мъжки колела в розов цвят. Във вело индустрията, която традиционно е доминирана от мъже, е справедливо да се каже, че колелата за жени са рядкос..
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!