Menu
Your Cart

Велосипеди RSS Feed

17 Jan Магазини за велосипеди в Бургас – Велозона: Най-добрият магазин за избор на велосипед.
0 7404
Магазини за велосипеди в Бургас – Велозона: Най-добрият магазин за избор на велосипед.Велосипедите не само са средство за придвижване, но и страст, начин на живот и начин за поддържане на здравословна..
04 Jan Вашият пътеводител към избора на идеалното колело във Велозона
0 2658
Вашият пътеводител към избора на идеалното колело във ВелозонаДобре дошли във магазин за велосипеди Велозона, където страстта към колоезденето се среща със специално подбрани висококачествени велосипе..
12 Dec Градските Велосипеди: Зелената Революция в Градската Мобилност
0 1323
В последните години градските велосипеди се превърнаха в неотделима част от устойчивата градска мобилност и съчетават екологичните предимства с технологични иновации. В тази статия посвещаваме внимани..
03 Aug Детски Велосипеди Giant
0 3005
Когато става въпрос за избор на перфектния детски велосипед за детето, родителите често търсят комбинация от фактори: безопасност, качество, издръжливост и забавление. Giant, най-добре установената ма..
10 Jul Гравел Велосипед на Годината - Giant Revolt Advanced Pro
0 2261
Най-новият Revolt Advanced Pro на световният велосипеден производител Giant печели сърцата на любители и състезатели на велосипеди още от дебюта си. Карбоновият гравел велосипед отбеляза още една голя..
16 May Хибридни Велосипеди - Най-Доброто от Двата Свята
0 3956
"- Здравейте, търся си велосипед… - Къде ще го карате? - Навсякъде - в града, в парка, в планината." Често чуваме този отговор от наши клиенти. Някои любители колоездачи търсят универсален велосипед,..
26 Apr Велосипеди Giant: Какво Трябва да Знаеш?
0 2984
Ако се интересувате от велосипеди и колоездене, то вие най-вероятно вече знаете кой е брандът на велосипеди Giant. Giant Bicycles е добре позната марка в света на колоезденето, известна с производство..
13 Feb Велосипеди HEAD: Какво Трябва да Знаеш?
0 3090
Ако сте почитатели на спортовете от всяко естество, най-вероятно сте чували за бранда HEAD - известни със ски и тенис. Във Велозона знаем, обаче, че HEAD произвеждат и висококачествени и стилни велоси..
13 Jan Шосейни велосипеди - Giant Contend и защо да изберем тях?
0 3009
Шосейни велосипеди Giant Contend и защо да изберем тях?Giant Contend са шосейни велосипеди от компанията Giant, които са проектирани за комфортно и ефективно каране по шосета. Те са идеални за дневни ..
07 Jan Защо да изберем планински велосипед Giant Talon 3?
0 1968
Защо да избера велосипед Giant Talon 3?  Има много причини поради които можете да изберете Giant Talon 3 да бъде следващият Ви велосипед и тук, ще разгледаме някои от тях.Планински велосипед Giant Tal..
05 Jan Как да изберем детски велосипед?
0 4619
Как да изберем детски велосипед? Всеки е бил дете и помни невероятното чувство, когато му купуват първото колело. Разбира се, всеки родител иска да зарадва детето си с нов детски велосипед. В днешно ..
22 Dec Електрически велосипед GIANT REIGN E+ 3
0 2087
Giant Reign E+ 3 също е част от Електрически Декември. Giant Reign E+ 3 е електрически велосипед с пълно окачване. Направен за планината, този планински електрически велосипед ще ви закара на места, к..
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!