Menu
Your Cart

Полезно RSS Feed

13 Mar Как да Изберем Правилната Седалка
0 996
Не е нужно да се чувствате неудобно, когато карате велосипеда си!Много хора смятат, че дискомфорта от седалката на колелото е просто злополучен страничен ефект от колоезденето. Това не би могло да бъд..
02 Mar Мога ли да карам електрическо колело в дъжда?
0 1044
Независимо дали карате е-байка си като начин да се придвижвате из града или сте ездач на електрически планински велосипед, със сигурност ще има моменти, когато бихте искали да карате своя е-велосипед ..
20 Feb Как да увеличим пробега на електрически велосипед?
0 1318
И така, обичате своя електрически велосипед? Разбира се! Не би ли било още по-хубаво, ако можете просто да увеличите пробега му и да карате още по-далеч и повече време с любимия си електрически планин..
11 Feb 7 мечтани подаръка за всеки велосипедист
0 1701
Изборът на подарък за любим човек никога не е лесна задача. Затова, да заложим на подарък свързан с хобито на човека е сигурен начин да предизвикаме усмивка на лицето му, когато отвори своя подарък. К..
04 Jan Вашият пътеводител към избора на идеалното колело във Велозона
0 2658
Вашият пътеводител към избора на идеалното колело във ВелозонаДобре дошли във магазин за велосипеди Велозона, където страстта към колоезденето се среща със специално подбрани висококачествени велосипе..
03 Aug Детски Велосипеди Giant
0 3005
Когато става въпрос за избор на перфектния детски велосипед за детето, родителите често търсят комбинация от фактори: безопасност, качество, издръжливост и забавление. Giant, най-добре установената ма..
16 Jun Ползи от колоезденето
0 3087
Колоезденето е перфектният спорт за всеки. Да, ние от Велозона може би сме малко пристрастни, но карането на велосипед безспорно е забавен и ефективен начин да бъдем физически активни. Колоезденето е ..
16 May Хибридни Велосипеди - Най-Доброто от Двата Свята
0 3956
"- Здравейте, търся си велосипед… - Къде ще го карате? - Навсякъде - в града, в парка, в планината." Често чуваме този отговор от наши клиенти. Някои любители колоездачи търсят универсален велосипед,..
09 May Как да Запалим Детето си по Колоездене
0 3108
Няма съмнение, че колоезденето е чудесно занимание за хора от всички възрасти и ние от Велозона твърдо вярваме, че да научиш някого да кара колело е сред най-добродетелните занимания. Много родители с..
30 Mar Как да Изберем Каска за Колоездене?
0 3073
Не можем да подчертаем достатъчно важността на носенето на каска по време на колоездене. Всъщност, носенето на велосипедна каска по време на колоездене не само се изисква от закона в България, но може..
14 Mar Колоездене по Време на Бременност
0 2521
Колоезденето е чудесен начин да останете във форма и активни по време на бременност. Карането на велосипед осигурява движение с ниско натоварване и може да помогне за облекчаване на стреса и подобрява..
28 Feb Пълно Ръководство за Светлини на Велосипеда
0 2957
Светлините за велосипед са неотменна част от оборудването на всяко колело и според нас, дори задължителни за безопасността и комфорта на велосипедиста. В това ръководство ще разгледаме гамата от предл..
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!