Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Longus

Brand: Longus
Алуминиев автомат за бързо освобождаване на задната главина.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дължина: 160ммТегло: 80 гр.  ..
12.00 лв
Brand: Longus
Алуминиев автомат за бързо освобождаване на предна главина.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дължина: 130ммТегло: 70 гр. ..
12.00 лв
Brand: Longus
Автомат за стягане или бързо освобождаване на колче за седалка Longus.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер: М6х50..
12.00 лв
Brand: Longus
Алуминиев багажник за велосипед Longus SEATPOST CARRIER, предназначен да се монтира към колчето на седалката, когато рамката неможе да се използва за класически багажник или нейната форма прави това невъзможно.  СПЕЦИФИКАЦИЯ:Немонтирайте на колче за седалка изработено от въглеродни влакна!..
69.00 лв
Brand: Longus
Универсален, лек, алуминиев багажник за велосипеди Longus Uni Al. Дизайнът на багажника е направен по такъв начин, че да може да бъде напълно разглобен. Височината на страниците се регулира в зависимост от размера на колелото.Багажник, изработен от алуминий. Универсален за всички велосипед..
69.00 лв
Brand: Longus
Багажник за колело, изработен от алуминий. Подходящ за всички велосипеди с дискови и V-brake спирачки. Възможност за монтиране на светлини.Качествен дизайн и функционалност.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер на колелото: 26"-28"Материал: алуминийМаксимално натоварване: 20kgТегло: 959gr..
79.00 лв
Brand: Longus
Багажник за велосипед, изработен от алуминий. Идеален за повечето рамки на велосипеди с V-Brake спирачки. Олекотен багажник за колела от алуминиеви тръби. Тръбите са заварени заедно, което увеличава здравината и стабилността на багажника. Оборудван с уши за багаж и дръжка за помпа.&nb..
69.00 лв
Бандажна лента LONGUS
Най-купувано
Brand: Longus
Еластична бандажна лента, изработена от еластичен каучук. Предпазва вътрешната гума от спукване от спиците, ниплите или неравности по вътрешната страна на каплата.   СПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за 1 брой!Материал: еластичен каучукРазмери: - 12" - 203x20mm        &n..
2.00 лв
Brand: Longus
Болт за V-образна спирачка за закрепване на колодки на шлиц LONGUS...
3.00 лв
Броня за жило за скорости Longus TEFLON
Най-купувано
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: жълт..
6.00 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: зелен..
6.00 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: бял..
6.00 лв
Показва 1 до 12 от 304 (26 страници)