Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Peruzzo

Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 за теглич. Извиване на багажника надолу според товара в колата. Лесен монтаж и демонтаж. Захващане на велосипеда за рамката. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 850 х 330 х 550 мм Брой велосипеди: 3 велосипеда Максималнo натоварване: 45 кг Тегло..
165.00 лв
Brand: Peruzzo
Универсален автомобилен багажник за повечето модели автомобили. Захваща се за капака посредством 6 обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Гумени подложки на куките. Гумени тампони, контактуващи с автомобила не позволяват надиране, шум и вибрации от багажника.Не е подходящ за автомобил..
109.00 лв
Brand: Peruzzo
Багажник Peruzzo FIRENZE подходящ за всички типове автомобили. Лесен за монтиране на задния капак на автомобила чрез 6 обезопасени ремъка. Гумени подложки на куките предпазват бронята от надраскване. Големи гумени тампони,контактуващи с автомобила не позволяват надиране,шум и вибрации от багажника. ..
419.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo LEVANTE монтиращ се на покрива на автомобила.Универсалният багажник за велосипед на покрива Levante е снабден със система за затваряне и отваряне на скоба, разположена в основата му, която ви позволява удобно да заключите велосипеда към багажника. 360° въртящото се ..
177.00 лв
Brand: Peruzzo
Универсален багажник за велосипеди на покрива на автомобила Lucky Two с прикрепване към рамката.Подходящ за всички видове велосипеди за възрастни.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: Д x Ш x В 79 x 23,5 x 35 смМатериал: стоманаТип монтаж: за рамката и колелото на велосипедаМаксимален брой велосипеди: 1 б..
39.00 лв
Brand: Peruzzo
Подходящ за всички седани. Стоманени тръби с диаметър 30 мм. Захваща се за капака посредством 6 обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Гумени подложки на куките, предпазващи боята на автомобила. Големите гумени тампони, контактуващи с автомобила не позволяват надиране, шум и вибрации ..
199.00 лв
Brand: Peruzzo
Задният алуминиев багажник за велосипед Milano Alu разполага със система за заключване с амортисьорна защита. Той е особено подходящ за модели седан. Може да се затваря, за да заема малко място.За дамски велосипеди или велосипеди с неправилна рамка се предлага арт.395 СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алумини..
299.00 лв
Brand: Peruzzo
Универсален авто багажник за всички велосипеди и за повечето модели автомобили. Захваща се за капака посредством обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Двойни горни каиши. Система на долните каиши против клатене. Каиши, тествани до 25 kg всеки. Закалени куки, тествани до 350 kg в..
99.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник за три велосипеда. Захващане на велосипеда за рамката. Лесен монтаж. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Брой велосипеди: 3 брояМаксимално натоварване: 45 кг...
179.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник за велосипед Peruzzo SIENA 3 с монтаж на топката на теглича. Изработен от стомана с носещи релси за колелата, възможност за накланяне - за улесняване на товаренето отзад.Светлини и място за регистрационен номер. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 850 х 330 х 550 мм Брой ве..
499.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo TRENTO за теглич. Лесен монтаж и демонтаж. Захващане на велосипеда за рамката. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 1050 х 450 х 550mm Брой велосипеди: 3 велосипеда Максималнo натоварване: 45kg Тегло на багажника: 6.5kg Цвят: сив..
149.00 лв
Brand: Peruzzo
Peruzzo VENEZIA 388 е универсален вело багажник за 3 велосипеда, който може  лесно да бъде монтиран на почти всеки автомобил без значение дали е седан, комби, хечбек, СУВ или джип. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 800 х 590 х 400mm Максимално натоварване: 45kgБрой велосипеди: 3 брояМакс..
165.00 лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)