Menu
Your Cart

Peruzzo

Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 за теглич.Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на тр..
165.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo CRUISER DELUX е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Универсален ав..
109.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo FIRENZE 3 е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Багажник Peruzzo F..
419.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo LEVANTE монтиращ се на покрива на автомобила.Универсалният багажник за велосипед на покрива Levante е снабден със система за затваряне и отваряне на скоба,..
177.00 лв
Автомобилен багажник Peruzzo LUCKY TWO Автомобилен багажник Peruzzo LUCKY TWO
Най-купувано
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Универсален багажник за велосипеди на покрива на автомобила Lucky Two с прикрепване към рамката.Подходящ за всички видове велосипеди за възрастни.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: Д x Ш x В - 79 x 23,5..
45.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Задният багажник за велосипеди Milano Steel разполага със система за заключване на велосипеда с амортизираща защита. Особено подходящ е за модели седан. Той е сгъваем, така че да ..
199.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Задният алуминиев багажник за велосипед Milano Alu разполага със система за заключване с амортисьорна защита. Той е особено подходящ за модели седан. Може да се затваря, за да заема малко м..
299.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Универсален авто багажник за всички велосипеди и за повечето модели автомобили. Захваща се за капака посредством обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Двойни горни каиш..
99.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo NEW HI-BIKE е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Автомобилен бага..
179.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo TRENTO за теглич е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Автомобилен бага..
149.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo VENEZIA е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Peruzzo VENEZIA 388 ..
165.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo  VERONA е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Peruzzo VE..
159.00 лв
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!