Menu
Your Cart

BMX / Dirt bike

BMX / Dirt bike

Велосипедите BMX и Dirt Jump са два вида колела, които са популярни сред търсачите на силни усещания и ентусиастите на екстремните спортове. BMX колелата и Dirt Jump велосипедите са предназначени и направени да издържат на изискванията за скачане и изпълнение на трикове.


Велосипедите BMX са известни със своя компактен размер и здрава конструкция. Те обикновено имат една скорост и са предназначени за използване на черни писти и в скейт паркове. Благодарение на изключително стабилната си конструкция – често стоманени рамки и 20-инчовите гуми, BMX колелата са създадени за пъргавина и маневреност, с нисък център на тежестта и лека рамка, която позволява на водачите да изпълняват каскади и трикове с лекота. BMX велосипедите са станали част от поп и спортната култура, а отскоро в тази култура навлизат и dirt jump колелата. 


Велосипедите Dirt Jump, от друга страна, са проектирани специално за скачане и изпълнение на трикове. Те имат по-здрава конструкция от велосипедите BMX, със здрава рамка и компоненти, които могат да издържат на ударите при твърдо приземяване. Дърт джъмп колелата обикновено имат предна амортисьорна вилка, която помагат за абсорбиране на удара и осигуряват по-плавно каране.


Дори и днес BMX и велосипедите за dirt jump имат лоялна база от фенове и са много популярни сред деца, юноши и големи. Ако искате да се захванете с BMX или Dirt Jump колоездене, важно е да изберете велосипед, който е подходящ за вашето ниво на умения и стил на каране. С подходящия велосипед и малко практика можете да се насладите на тръпката от BMX и дърт джъмп карането и да издигнете уменията си до нови висоти. 

Ще намерите голям асортимент BMX велосипеди и Dirt Jump колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: WETHEPEOPLE
WeThePeople Bike Co. (WTP) е немски производител на висок клас BMX колела и компоненти за състезатели и любители на този тип карания. Велосипедите WeThePeople се предлагат в над 50 страни по света!WTP ENVY е BMX от марка от световна класа, перфектен BMX велосипед с великолепно качест..
2,279.00 лв
Brand: WETHEPEOPLE
WeThePeople Bike Co. (WTP) е немски производител на висок клас BMX колела и компоненти за състезатели и любители на този тип карания. Велосипедите WeThePeople се предлагат в над 50 страни по света! WTP Nova е базов BMX велосипед 20 цола от световна класа ВМХ. Перфектен като първи BMX или прос..
1,049.00 лв
Brand: WETHEPEOPLE
WeThePeople Bike Co. (WTP) е немски производител на висок клас BMX колела и компоненти за състезатели и любители на този тип карания. Велосипедите WeThePeople се предлагат в над 50 страни по света! Велосипедът-мечта за всеки BMX колоездач, Reason с 4130 хромир..
1,279.00 лв
Brand: WETHEPEOPLE
WeThePeople Bike Co. (WTP) е немски производител на висок клас BMX колела и компоненти за състезатели и любители на този тип карания. Велосипедите WeThePeople се предлагат в над 50 страни по света! С рамка от 4130 Cro-Mo, WTP Versus е байк предназначен най-вече за парк..
1,379.00 лв
Brand: GIANT
Компанията Giant е най-големия производител на велосипеди в света. Днес велосипедите на тази компания се продават в повече от 50 страни и 10 000 магазина!Велосипед GIANT STP 26'' е легендарният модел за екстремно улично каране и джъмпинг стил.Лека, здрава и издръжлива р..
2,599.00 лв
Brand: Kellys
Световният производител на велосипеди Kellys предлага и модели за Dirt Jump!Велосипед Kellys WHIP 10 26" е идеален за улицата, байк-парка или off-road терени. Този велосипед за Dirt Jump е чудесен избор за байкъри, прекарващи по-голяма част от времето си на колело и търсещи допълнително за..
1,469.00 лв
Brand: Kellys
Световният производител на велосипеди Kellys предлага и модели за Dirt Jump!Велосипед Kellys WHIP 30 26" оборудван с висококачествени части и е идеален за улицата, байк-парка или off-road терени.Този велосипед за Dirt Jump е чудесен избор за опитни байкъри, прекарващи по-голяма ч..
1,299.00 лв
Brand: Kellys
Световният производител на велосипеди Kellys предлага и модели за Dirt Jump!Този професионален велосипед за Dirt Jump е чудесен избор за напреднали байкъри, прекарващи по-голяма част от времето си на колело и търсещи допълнително забавление, адреналин и изпълнение на трикове..
2,199.00 лв
Brand: VARAN
Велосипед VARAN JUMP 2DB 26'' идеален за улицата, байк-парка или off-road. Професионален велосипед за Dirt и е чудесен избор за колоездачи, прекарващи по-голяма част от времето си на колелото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: 380mmРамка: алуминий 6061Вилка: Suntour XCM 30 Lock outЧашки за вилка:&n..
999.00 лв 1,189.00 лв
Brand: VARAN
Велосипед VARAN JUMP 2DB 26'' идеален за улицата, байк-парка или off-road. Професионален Български велосипед за Dirt Jump и чудесен избор за колоездачи, прекарващи по-голяма част от времето си но колело.VARAN - бранд велосипеди, произведени в България, с най-добрите компоненти на пазара!То..
999.00 лв 1,189.00 лв
Brand: WETHEPEOPLE
Wethepeople проектира вилка за ВМХ Utopia Fork специално за технично равнинно каране с нулево изместване.Вилка за ВМХ велосипед изработена от CrMo 4130 "M2" термично обработен, което прави Utopia невероятно здрава и издръжлива. Краката са вътрешно и външно закрепени с тройни остриета, които гар..
259.00 лв
Brand: GIANT
GIANT STP FS 24'' е професионален детски велосипед за Dirt Jump и Bike Park на най-големия производител на велосипеди в света GIANT.Детско колело GIANT STP FS 24 цола помага на младите колоездачи да развият умения, които им позволяват да се придвижват до по-предизвикателни терени и нови пътеки.Ниска..
1,399.00 лв
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!