Ако се интересувате от велосипеди и колоездене, то вие най-вероятно вече знаете кой е брандът на велосипеди Giant. Giant Bicycles е добре позната марка в света на колоезденето, известна с производството на висококачествени велосипеди, които отговарят на нуждите на всички видове колоездачи. Giant е тайвански производител на велосипеди, признат за най-големия производител и дизайнер на велосипеди в света за всяка възможност за каране и бюджет. Със силна репутация за иновации, дизайн и производителност, Giant е любима марка за велосипеди сред любителите на колоезденето по целия свят.

Дизайнерски екип на колела Giant прави стилно изглеждащи велосипеди, а техните инженери помагат да се направят едни от най-способните и качествени налични велосипеди на велосипедния пазар. Като официален дистрибутор на Giant Bicycles в България, ние, от Велозона сме горди да предложим тези страхотни велосипеди на нашите клиенти.Защо да изберете Giant Bicycles?

Има много причини, поради които Giant Bicycles е най-добрият избор за велосипедисти. 

Висококачествени материали: Giant използва само най-добрите материали за производството на своите велосипеди. От лек алуминий до висококачествени влакна, всеки компонент е внимателно изработен, за да гарантира, че колоездачите получават възможно най-доброто изживяване.

Иновативен дизайн: Giant винаги е в челните редици на дизайна на велосипеди, непрекъснато разширявайки границите с нови и вълнуващи технологии. От своята система за окачване Maestro, велосипедите Giant винаги са на върха на иновациите в колоезденето.Широка гама от модели: Независимо дали сте професионален колоездач или карате колело в парка през уикенда, Giant има велосипед за вас. Шосейни велосипеди, планински велосипеди, електрически велосипеди и хибриди - Giant предлага голямо разнообразие от модели, подходящи за всеки.Giant Bicycles има дълга история на успех в професионалното колоездене, с многобройни победи в големи състезания по света.Giant се ангажира с устойчивостта и бранда прилага редица екологични практики в своите производствени процеси, включително използването на бои на водна основа и рециклирането на материали.

Нежната Половина на Giant: Дамски Велосипеди Liv

Giant не забравят за жените, които обичат да карат велосипеди. Специализираният им бранд за дамски велосипеди - Liv, се отличава от тях с това, че специализира в женската аудитория като произвежда огромна гама дамски велосипеди, вело аксесоари и екипировка. Liv проектира своите дамски колела от нулата, като взема под внимание женската физика и специфичните дамски нужди при каране – сигурност, комфорт, лекота и красота. Повече за дамските велосипеди Liv може да прочетете тук.Като официален дистрибутор на Giant Bicycles в България, ние се ангажираме да предоставяме на нашите клиенти възможно най-добрите продукти и услуги. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата селекция от велосипеди Giant и как можем да ви помогнем да намерите перфектния велосипед за вашите нужди. Следете за промоции на велосипеди Giant и Liv. Елате в магазини Велозона (виж локациите), за да тествате най-добрите велосипеди на световния пазар или пазарувайте Giant и Liv онлайн тук.