Изборът на подарък за любим човек никога не е лесна задача. Затова, да заложим на подарък свързан с хобито на човека е сигурен начин да предизвикаме усмивка на лицето му, когато отвори своя подарък. Какво, тогава, да подарим на един запален (или начинаещ) колоездач?


Ние, велосипедистите, винаги си купуваме полезни части, джаджи и аксесоари, които подобряват чувството ни на велосипеда, и може да изглежда, че вече имаме всичко, от което се нуждаем. Въпреки това, винаги има нещо ново, на което сме хвърлили око или нещо, за което тайно копнеем, но се колебаем за похарчим за себе си. Именно това са най-добрите подаръци, и за да ви помогнем да разберете какви биха могли да бъдат те, сме създали внимателно подбран списък със седем идеи за подаръци, аксесоари и инструменти, които са полезни и мечтани за всеки колоездач и можете да намерите във всеки магазин на Велозона.  1. Светлини за велосипед

Дори велосипедиста, за който избирате подарък вече да има светлини, най-вероятно не са мечтаните такива. Освен основните функции - да осветяват терена и пътя им, качествените и силни светлини могат да бъдат и луксозен подарък, който ще направи нощните разходки с велосипеда истинско удоволствие.

Нашето предложение за подарък светлини за велосипед  1. Удобна седалка за велосипед

“Седалката ми е твърда и неудобна” е нещо, което чуваме често от клиенти, които са карат колело отскоро. Причината е, че спортните модели велосипеди се произвеждат с по-твърда и тясна седалка и изисква време човек да свикне с нея. Удобното седло за велосипед е аксесоар, за който не всеки се замисля и не предполага, че може да промени. Удобна и мека седалка за велосипеда може да направи всичко различно по време на дълги карания елиминирайки всеки дискомфорт. Това прави седалката перфектният подарък, защото е практична и ще промени качеството на преживяването на любимият ви колоездач.

Нашето предложение за подарък седалка за велосипед

  1. Екипировка за колоездачи

Не е нужно да сте ангажирани какво обличате докато карате велосипед, но усещането когато си с правилната вело екипировка е различно и ще надгради цялостното преживяване от спорта. Качественото колоездачно облекло е създадено да подобри комфорта и естетиката на велосипедист, което го прави фантастичен подарък за всеки колоездач. Можете да изберете между шапки, тениски, джърсита, клинове и якета, които вашият любим човек ще носи с удоволствие всеки път когато кара своя велосипед.

Нашето предложение за подарък екипировка за велосипед
  1. Многофункционален инструмент за велосипед

Всеки велосипедист се нуждае от надежден мултифункционален инструмент за ремонти и настройки в движение. Компактният многофункционален инструмент, който включва основни инструменти като шестостенни ключове, отвертки и верижни инструменти, гарантира, че те могат да се справят с обичайните задачи по поддръжката бързо и ефективно, независимо къде са. С мулти инструмента те ще бъдат подготвени за всякакви неочаквани механични проблеми и ще си мислят за вас всеки път когато го използват.

Нашето предложение за подарък инструмент за велосипед


  1. Педали за велосипед

Надграждането от стандартни заводски педали до висококачествени педали може значително да подобри комфорта на велосипедиста и естетиката на велосипеда. В зависимост от стила на колоездене се предлагат различни педали, които са идеалният подарък и любимият ви колоездач няма да повярва каква разлика създават новите педали по време на каране.

Нашето предложение за подарък педали за велосипед  1. Компютър за колоездене

Компютърът за колоездене или километражът е универсален инструмент, който показва различни данни като скорост, каданс, време, дистанция и много други. Велосипеден компютър с GPS навигация и безжична връзка е най-добрият подарък за прецизни хора, които обичат спорта.

Нашето предложение за подарък компютър за велосипед


  1. Подаръчен ваучер Велозона

Понякога най-добрият подарък е свободата да избираш. Ако нищо от гореизброените предложения не ви допада или не знаете нищо за типа на колоездене на човека, подаръчният ваучер е най-сигурният вариант. Ваучерът за подарък позволява на любимия ви велосипедист да избере собствена екипировка, аксесоари и части за велосипеда си в зависимост от предпочитанията и нуждите си. Можете да заредите подаръчният ваучер с всякаква сума и валидността му е 6 месеца от датата на покупката.