Когато става въпрос за избор на перфектния детски велосипед за детето, родителите често търсят комбинация от фактори: безопасност, качество, издръжливост и забавление. Giant, най-добре установената марка във велосипедната индустрия, е известна с ангажимента си да произвежда висококачествени велосипеди. Този ангажимент се разпростира и върху детските велосипедите, като гарантира, че возенето на вашето дете е безопасно и надеждно. Въпреки това, ние също знаем, че не е лесно да се избере детски велосипед. Подобно на повечето продукти, детските колела са специфични като размер и може да бъде разочароващо да направите значителна инвестиция във детски велосипед, само за да видите как детето израства от него за нула време. Giant проектират велосипедите на нашите деца, оптимизирайки възможно най-широк диапазон от размери, като същевременно правят велосипедите лесни, леки и забавни за каране. По-долу сме изложили гамата детски велосипеди Giant и препоръчителното ръководство за размери за тяхната възраст и височина, но не можем да подчертаем достатъчно важността на това велосипедът да пасне правилно, преди да ги оставите да карат. За тази цел, ние, в магазини Велозона може да ви помогнем с по-точни съвети за размера на колелото за вашето дете.

Леки детски велосипеди за лесно каране

Децата се нуждаят от велосипеди, които са лесни за управление и това е мястото, където лекият дизайн на Giant влиза в игра. Тези велосипеди са изработени с фокус върху минимизиране на теглото, без да се прави компромис с издръжливостта или безопасността. По-лекият велосипед улеснява маневрирането, баланса и контрола на децата, които са жизненоважни умения за младите колоездачи.

Детски велосипед LIV ADORE F/W 16" Детски велосипед GIANT ANIMATOR F/W 16"


Качество, на което можете да се доверите

Детските велосипеди Giant са конструирани с прецизност и грижа, като са използвани първокласни материали. Всеки компонент е проектиран да издържа на натоварванията на активните деца и да осигурява дълготрайна работа. Когато инвестирате в детски велосипед Giant, вие инвестирате във велосипед, който може да расте заедно с вашето дете и потенциално да бъде предаден на по-малки братя и сестри, което го прави рентабилен избор в дългосрочен план.

Детски велосипед GIANT XTC JUNIOR 20''


Безопасност

Безопасността винаги е основен приоритет, когато става дума за детски велосипеди, и Giant приема това сериозно. Техните детски велосипеди са оборудвани с функции за безопасност като надеждни спирачки, здрави рамки и лесно управление. Освен това, те често включват допълнителни мерки за безопасност, като предпазители на веригата за предотвратяване на инциденти и наранявания.

Детски велосипед LIV FLOURISH 24''

Детски велосипед GIANT XTC Jr DISC 24''Намиране на правилния размер детски велосипед

Размерът на велосипеда е от съществено значение за осигуряване на най-голямо забавление и безопасност. Когато децата се забавляват на своите велосипеди, това им дава увереност. Размерът на велосипеда, който избирате, трябва да се основава на височината и структурата на детето, а не само на възрастта му, тъй като всяко дете е различно.

Допълнителни съвети:

Ако детето ви не може да докосне земята, когато стои на седалката или не може удобно да достигне кормилото или спирачките, тогава велосипедът не е безопасен за каране. Детето няма да може адекватно да контролира, спира и управлява колелото. По същия начин, ако велосипедът е твърде малък за вашето дете, ще забележите, че то удря коленете си в кормилото и изглежда „смачкано“ в позицията си за каране. Велосипед, който е твърде малък, може да изглежда извън контрол и небалансиран, тъй като няма достатъчно стабилна платформа, от която да върти педалите.


Ако детето е между два размера, не винаги по-добрият избор е по-големият детски велосипед. Строго индивидуално е и има много фактори, които трябва да се вземат предвид. Ако не сте сигурни в правилния размер, посетете Велозона магазин, за да ви насочим максимално ефективно.


Разгледайте цялата гама от детски велосипеди Giant и детски велосипеди Liv или елате в магазини Велозона (виж локациите), за да изберете най-доброто за вашено дете.