Menu
Your Cart

Чашки за вилка

Чашки за вилка

Ще намерите голям асортимент Чашки за вилка за колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Longus
Алуминиев дистанционен пръстен за вилка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийВътрешен диаметър: 28,6 (1-1 / 8 ") Височина: 10mm..
2.50 лв
Brand: Longus
Алуминиев дистанционен пръстен за вилка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийВътрешен диаметър: 28,6 (1-1 / 8 ")Височина: 3mm..
2.50 лв
Brand: Longus
Алуминиев дистанционен пръстен за вилка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийВътрешен диаметър: 28,6 (1-1 / 8 ")Височина: 5mm..
2.50 лв
Brand: Longus
Карбонов дистанционен пръстен за вилка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: CarbonВътрешен диаметър: 28,6 (1-1 / 8 ")Височина: 10mm..
6.00 лв
Brand: Longus
Карбонов дистанционен пръстен за вилка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: CarbonВътрешен диаметър: 28,6 (1-1 / 8 ")Височина: 5mm..
6.00 лв
Brand: ECLAT
Интегрирани чашки за вилка ECLATE WAVE 16, осигуряващи плавно движение на кормилото.Включени 16 mm горна капачка, 2 дистанционни елемента от 3 mm и фрезован конус от алуминий 6061-Т6.Леко тегло, лесен монтаж, това е всичко, което трябва да се знае за Eclat Wave.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал:&..
59.00 лв
Brand: HQBC
Полуинтегрирани чашки HQBC CHEKS за рамка с право чело, осигуряващи плавно движение на кормилото.Изработени са от висококачествена алуминиева сплав и стомана, които имат висока издръжливост и надеждност. Малката височина на кормилото не нарушава цялостния дизайн на рамката и добавя агресивност.СПЕЦИ..
45.00 лв
Brand: HQBC
Интегрирани чашки HQBC DOZITY за рамка с конусно чело, осигуряващи плавно движение на кормилото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип: интегрираниРазмер: 1 1/8" горе, 1 1/2 долу                                       ..
45.00 лв
Brand: HQBC
Интегрирани чашки HQBC DOZITY за рамка с конусно чело, осигуряващи плавно движение на кормилото.Произведен от високооксидна алуминиева сплав и стомана, за да се гарантира висока издръжливост и надеждност. Ниската височина на волана не пречи на дизайна на рамката, но допринася за нейната агресив..
45.00 лв
Brand: HQBC
Полуинтегрирани чашки HQBC DOZITY за рамка с конусно чело, осигуряващи плавно движение на кормилото.Изработени са от висококачествена алуминиева сплав и стомана, които имат висока издръжливост и надеждност. Малката височина на кормилото не нарушава цялостния дизайн на рамката и добавя агресивност.СП..
57.00 лв
Brand: HQBC
Полуинтегрирани чашки HQBC DOZITY за рамка с конусно чело, осигуряващи плавно движение на кормилото.Изработени са от висококачествена алуминиева сплав и стомана, които имат висока издръжливост и надеждност. Малката височина на кормилото не нарушава цялостния дизайн на рамката и добавя агресивност.Ко..
57.00 лв
Brand: HQBC
Интегрирани чашки HQBC IGARE за рамка с право чело, осигуряващи плавно движение на кормилото.Изработени са от висококачествена алуминиева сплав и стомана, които имат висока издръжливост и надеждност. Малката височина на кормилото не нарушава цялостния дизайн на рамката и добавя агресивност.СПЕЦИФИКА..
45.00 лв
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!