Menu
Your Cart

Скейтборд

Скейтборд

Карането на скейтборд е вълнуващо и вълнуващо занимание. Нашата селекция от скейтбордове е предназначена да отговори на нуждите на всички видове скейтбордисти, от начинаещи до експерти. Скейтовете се отличават с висококачествени материали и конструкция, гарантиращи, че могат да издържат на най-трудните трикове и каскади. 


Ще намериш всичко това и още аксесоари за скейтбордове в големия асортимент в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.


Brand: Spartan
Детски пениборд Spartan Funbee Mini Board e лек, компактен и цветен пениборд за деца. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: 56см x 14,5см x 12ммКолелца: 55мм x 45мм PVC колелцаДъска: Нехлъзгаща се дъска, изработена от PP, 22 инча.Лагери: ABEC-5 сачмениТовароносимост: 80 кг..
69.00 лв
Brand: Spartan
Пениборд Spartan Plastic Board е компактен и удобен борд за деца и юноши. Пенибордът е мобилен и лек, което го прави предпочитан и идеален за деца и юноши.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: 65,5cм x 15cм х 8ммДъска: Качествен борд от високоплътносно PVCВисоко издръжлива осРазмер на колелцата: 60мм x 45мм с твърд..
84.00 лв
Brand: Spartan
Скейтборд Spartan Legend е качествен скейтборд за начинаещи. Скейтбордът е лек и е изработен от качествени материали, което го прави идеален за деца и юноши.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: 78см х 20см х 11ммМатериал на дъската: КленФорма на дъската: Двойно вдлъбнатаКолелца: PU, 54мм х 36ммМатериал на оста: ал..
91.00 лв
Brand: Spartan
Скейтборд Spartan Skull City е качествен скейтборд за начинаещи. Скейтбордът е лек и е изработен от качествени материали, което го прави идеален за деца и юноши.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: 78см х 20см х 11ммМатериал на дъската: Руски кленФорма на дъската: Двойно вдлъбнатаМатериал на колелцата: PU 95 АРазм..
76.00 лв
Brand: Spartan
Скейтборд Spartan Super Board е качествен скейтборд за начинаещи. Скейтбордът е лек и е изработен от качествени материали, което го прави идеален за деца и юноши.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: 78см х 20см х 11ммМатериал на дъската: Канадски кленФорма на дъската: Двойно вдлъбнатаКолелца: PU 95 A, 54мм х 36ммМ..
84.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!