Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Степенки

Степенки
Brand: GIANT
Степенка подходяща за E-Bike, проектирана да се справи с допълнителното тегло на велосипеди с батерии. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички размери на рамката. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер: 24"-29"Монтаж: директно монтиране с 2 болта (включени в комплекта)Характ..
58.00 лв
Brand: GIANT
Степенка подходяща за FastRoad, ToughRoad и Rapid. Включен автомат с дължина 170mm. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер: 28"Монтаж: заднаТегло: 320g..
69.00 лв
Brand: Kellys
Задна степенка Kellys E-KICK е достатъчно здрава, за да поддържа натоварения ви Trekking/E-Bike велосипед. С регулиране без инструменти, тя е подходяща за велосипеди 24" до 29".СПЕЦИФИКАЦИЯ:Разстояние между отворите - 40mmМатериал: алуминийНатоварване: max до 25kg..
45.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка Kellys KICKBACK се монтира в средата на рамката на велосипеда посредством болт. Регулиране без инструменти, тя е подходяща за велосипеди 24" до 29".СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: в средата с включени в комплекта - шестограмен болт + планка с болт (ако рамка..
30.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за задната част на рамката на велосипеда. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички размери на рамката.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер: 24"-29"Монтаж: в задната част на рамката с болтове (включени в комплекта)Характеристики: регулируема, съвместима..
39.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка Kellys KICKSTART се монтира в средата на рамката на велосипеда посредством болт. Регулиране без инструменти, тя е подходяща за велосипеди 14" до 20".СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: в средата с включени в комплекта - шестограмен болт + планка с болт (ако..
30.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за CITY / MTB / CROSS (24 "-29") велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: задната част на велосипеда Регулируемо крачеГумени подложки за по-добро сцепление и защита на рамката..
33.00 лв
Brand: Kross
Степенка с удобна система за коригиране на размера на колелото. Монтаж за овални и правоъгълни тръби на рамката. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: 24"-29"Материал: алуминийТегло: 320gr..
33.00 лв
Brand: Kross
Степенка Kross HERON III е най-добрият продукт по рода си на пазара, отговарящ на изискванията на всеки, който търси практично оборудване за велосипеда си. Тя е подходяща за всички видове велосипеди, включително и такива с дискови спирачки. Универсално закрепване за рамки с различен ъгъл на нак..
36.00 лв
Brand: Kross
Степенката е предназначена за детски велосипед с удобна система за регулиране на размера на колелото. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: 16"-24"Материал: алуминийТегло: 263gr..
29.00 лв
Brand: Kross
Степенката с удобна система за коригиране на размера на колелото. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: 24"-29"Материал: алуминийТегло: 260grДопълнителна информация: Подходяща за рамка с фиксирани 2 дупки с разсто..
33.00 лв
Brand: Le Grand
Алуминиева степенка Le Grand SOLID е с двойни крака за по-голяма стабилност на велосипедите. Монтира се в средата на рамката на велосипеда посредством болт. Регулиране без инструменти, тя е подходяща за велосипеди 26".СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: в средата с включен в к..
53.00 лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)