Menu
Your Cart

Степенки

Степенки

Степенките за велосипеди са важен вело аксесоар, тъй като осигуряват стабилна опора за колелото, когато не се кара. В магазини Велозона предлагаме голямо разнообразие от степенки за колела - универсални степенки, регулируеми степенки и степенки за детски колела, но степенките за колела имат някои специфики, които е добре да знаеш.

Специфика на степенки за велосипеди

Степенката за колело позволява велосипедът да бъде паркиран изправен, което улеснява достъпа до него и намалява вероятността от падане на байка. Предлагат се няколко вида степенки, включително монтирани в центъра на колелото, монтирани отзад на велосипеда и регулируеми степенки.

Степенките, които се монтират по средата на колелото са най-често срещаният тип степенки. Те са идеални за велосипеди с нисък център на тежестта и са по-лесни за използване от други видове степенки за велосипеди. Монтираните отзад степенки се монтират на задната ос на велосипеда и обикновено се използват на по-тежки или по-здрави велосипеди. Регулируемите степенки могат да се регулират, за да паснат на различни размери велосипеди – 27,5 инчови или 29 инчови колела например, и са добър избор за тези, които често сменят велосипеди.

Освен това, степенките за колела позволяват на колоездача да си вземе почивка и да си почине на байка, без да се налага да го обляга на нещо. Степенката за велосипед е ценен аксесоар за всеки велосипедист, осигуряващ практичност, удобство и подобрено изживяване при колоездене.

Нашето предложение за степенка за велосипед

Когато избираш степенка, е важно да имаш предвид теглото и размера на твоя велосипед, както и вида на терена, по който ще караш. За планински велосипед може да е необходима здрава и по-масивна степенка, докато лека степенка може да е по-подходяща за шосеен велосипед. Заповядай в магазини Велозона - ние ще ти помогнем да избереш най-добрата степенка за твоя байк и ще я монтираме на колелото.


Ще намериш голям асортимент степенки за колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Степенка за велосипед GIANT DIRECT MOUNT KSA ADJUSTABLE CITY 24-29
Най-купувано
Brand: GIANT
Степенки за велосипед на най-големия производител в света на велосипеди и аксесоари за велосипеди GIANT.Регулируема степенка за колело подходяща за повечето планински велосипеди, проектирана да се монтира на рамката с 2 болта. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички ..
69.00 лв
Степенка за велосипед GIANT DIRECT MOUNT KSA E-Bike 24-29
Най-купувано
Brand: GIANT
Степенки за велосипед на най-големия производител в света на велосипеди и аксесоари за велосипеди GIANT.Степенка за колело подходяща за E-Bike, проектирана да се справи с допълнителното тегло на велосипеди с батерии. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички размери на..
69.00 лв
Brand: GIANT
Степенка за велосипед на най-големия производител в света на велосипеди и аксесоари за велосипеди GIANT.Степенка за колела подходяща за FastRoad, ToughRoad и Rapid. Включен автомат с дължина 170mm. Стойката е лесна за поставяне и не е нужно да търсите място, където да облегнете велосипе..
69.00 лв
Brand: Kellys
Задна степенка за велосипед Kellys E-KICK е достатъчно здрава, за да поддържа натоварения ви Trekking/E-Bike велосипед. С регулиране без инструменти, тя е подходяща за велосипеди 24 до 29 инча.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазстояние между отворите - 40mmНатоварване: max до 25kg..
45.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за велосипеди Kellys KICKBACK се монтира в средата на рамката на велосипеда посредством болт. Регулиране без инструменти, тя е подходяща за велосипеди от 24 до 29 цола.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: в средата с включени в комплекта - шестограмен болт + план..
39.00 лв
Степенка за велосипед Kellys KICKDOWN 24-29
Най-купувано
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за велосипеди Kellys KICKDOWN 24-29. Монтира се за задната част на рамката на велосипеда. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички размери на рамката.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер: 24"-29"Монтаж: в задната част на рамката с болтове (включени в к..
39.00 лв
Brand: Kellys
Степенка за детски велосипед Kellys KICKSTART се монтира в средата на рамката на велосипеда посредством болт. Регулиране без инструменти. Степенка за детско колело е подходяща за велосипеди от 14 до 20 цола.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: в средата с включени в комплекта -..
30.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за велосипеди Kellys KICKUP 24-29. Монтира се за задната част на рамката на велосипеда.Задна степенка за колела е подходяща за  CITY / MTB / CROSS велосипеди от 24 до 28 и 29 цола. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички размери на рамката.СП..
49.00 лв
Brand: Kross
Задна степенка за велосипед Kross HERON II е подходяща за почти всички видове велосипеди, включително и такива с дискови спирачки. Универсално закрепване за рамки с различен ъгъл на наклон на задния триъгълник.Осигурява стабилна позиция на велосипеда при паркиране.Регулира се дължинат..
36.00 лв
Brand: Kross
Степенка за колело Kross HERON III е най-добрият продукт по рода си на пазара, отговарящ на изискванията на всеки, който търси практично оборудване за велосипеда си. Задна степенка за велосипед Kross HERON III е подходяща за почти всички видове велосипеди, включително и такива с диско..
36.00 лв
Brand: Kross
Детска степенката за велосипед Kross LITTLE EGERT II е предназначена за детско колело с удобна система за регулиране на размера на колелото. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.Подходяща за детски велосипед от 16, 20 и 24 цола...
29.00 лв
Степенка за велосипед Kross MARABOU II 24-29"
Най-купувано
Brand: Kross
Степенката с удобна система за коригиране на размера на колелото. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: 24"-29"Разстояние между отворите: 18mmМатериал: алуминийТегло: 260gДопълнителна информация: Подходяща за рамк..
49.00 лв
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!