Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Степенки

Степенки
Brand: GIANT
Степенка подходяща за E-Bike,проектирана да са справи с допълнителното тегло на велосипеди с батерии. С регулируем крак, за да осигури перфектно прилягане за всички размери на рамката. Материал: алуминийРазмер: 24"-29"Монтаж: директно монтиране с 2 болта (включени в комплекта)Характеристики: регу..
58.00 лв
Brand: GIANT
Степенка подходяща за FastRoad, ToughRoad и Rapid. Включен автомат с дължина 170mm. Материал: алуминийРазмер: 28"Монтаж: заднаТегло: 320g..
69.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиевата степенка Kellys Kickback 24-29 се монтирва посредата на рамката на велосипеда посредством болт.Има и шестограмен болт към нея,ако има рамката планка.Дължината се регулирва без инструменти...
29.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за CITY / MTB / CROSS (24 "-29") велосипеда Гумени подложки за по-добро захващане и защита на рамката..
33.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиевата степенка Kellys Kickback 14-20 се монтирва посредата на рамката на велосипеда посредством болт.Има и шестограмен болт към нея,ако има рамката планка.Дължината се регулирва без инструменти...
29.00 лв
Brand: Kellys
Алуминиева степенка за CITY / MTB / CROSS (24 "-29") велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийМонтаж: задната част на велосипеда Регулируемо крачеГумени подложки за по-добро сцепление и защита на рамката..
33.00 лв
Brand: Kross
Степенка с удобна система за коригиране на размера на колелото. Монтаж за овални и правоъгълни тръби на рамката. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.Размер: 24"-29"Материал: алуминийТегло: 320gr..
33.00 лв
Brand: Kross
Степенка Kross HERON III е най-добрият продукт по рода си на пазара, отговарящ на изискванията на всеки, който търси практично оборудване за велосипеда си. Тя е подходяща за всички видове велосипеди, включително и такива с дискови спирачки. Универсално закрепване за рамки с различен ъгъл на нак..
36.00 лв
Brand: Kross
Степенката е предназначена за детски велосипед с удобна система за регулиране на размера на колелото. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.Размер: 16"-24"Материал: алуминийТегло: 263gr..
29.00 лв
Brand: Kross
Степенката с удобна система за коригиране на размера на колелото. Изработена от лека алуминиева сплав. Осигурява стабилна позиция на велосипеда в състояние на покой.Размер: 24"-29"Материал: алуминийТегло: 260grДопълнителна информация: Пасва на рамка с фиксирани 2 дупки с разстояние между тях 18..
33.00 лв
Brand: Le Grand
Размер: регулируема 26 '' Монтаж Местоположение: Централно Материал: алуминий Допълнителна информация: - Двойна поставка - Гумени крака Тегло: 630 гр..
53.00 лв
Brand: Le Grand
Материал: Алуминий Монтаж: Заден Регулиране на дължината За размери от 24" до 28" Гумено краче Тегло: 320гр...
33.00 лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)