Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Смазки

Смазки
Brand: Kellys
Kellys PREMIUM LUBE 100 GR е висококачествена бяла грес със съдържание на PTFE/тефлон/, полезна за смазване на плъзгащи и ролкови лагери, главини,педали и др. Смазката се отличава с високата си устойчивост на вода и осигурява дълъг живот на всички лагери.Количество: 100g..
18.00 лв
Brand: Kross
Kross D1 е най-новата технология, обезмаслител, който бързо почиства без да вреди на каучукови или пластмасови компоненти, части с гумени О-пръстени и уплътнения, боядисани повърхности и др...
20.00 лв
Brand: Kellys
Kellys CHAIN OIL е бяла смазка за вериги. Тя се влива лесно в откритите пространства на веригата и я предпазва от ръжда.Преди нанасяне разклатете добре, изчакайте да проникне във всички области и след 30 - 60 секунди изтрийте излишните смазки от повърхността на веригата за да предотвратите залепване..
14.00 лв
Brand: Kellys
Маслото за вериги е бяла смазка за вериги в спрей. Смазката се влива лесно в откритите пространства на веригата,като я смазва и предпазва от ръжда. Съдържа по-малко адхезивни компоненти и предпазва веригата от прах и дъжд. Количество: 200ml..
22.00 лв
Brand: Kross
Този спрей S2 чисти мръсотия, кал и верига. Той е достатъчно силен, за да отстрани мръсотията натрупана върху рамката, седлото, спирачките. Предпазва карбон, титан, алуминий и стомана.Количество: 750ml..
14.00 лв
Brand: Kross
Kross S1 е шампоан специално изработен за почистване на велосипеда. Изключително ефикасен и концентриран, се смесва с вода в съотношение 01:10 (за слабо замърсяване 01:15), лесно премахва всички примеси и не оставя петна...
12.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)