Menu
Your Cart

Смазки

Смазки

От Велозона знаем, че правилната поддръжка е от ключово значение за удължаване на живота на вашия велосипед и за гарантиране, че той ви служи по най-добрия начин. Тук идват смазките и почистващите препарати за колела. 

Смазките за веригата на велосипеда са предназначени да намалят триенето между веригата и зъбните колела, като помагат на вашия велосипед да превключва плавно и тихо. 

Когато избирате смазки и почистващи препарати за вашия велосипед, е важно да изберете продукти, които са специално предназначени за колела. Използването на грешен тип продукт може да повреди вашия велосипед и да намали неговата ефективност. Освен това, не забравяйте да следвате инструкциите на производителя за употреба и приложение.


Ще намерите голям асортимент смазки за велосипеди - смазки и почистващи препарати за велосипед и велосипедни вилки, машинки за почистване на веригата на колелото препарати за смазване на амортисьори в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки.

Brand: Kellys
Kellys PREMIUM LUBE 100 GR е висококачествена бяла грес със съдържание на PTFE/тефлон/, полезна за смазване на плъзгащи и ролкови лагери, главини, педали и др. Смазката се отличава с високата си устойчивост на вода и осигурява дълъг живот на всички лагери.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Количество: 100g..
18.00 лв
Brand: Kross
Поддържане на веригата чиста е съществена част от добрата поддръжка на велосипедите. CLEAN BOX използва много голям резервоар за разтворител и 6 въртящи четки...
42.00 лв
Brand: Longus
Поддържане на веригата чиста е съществена част от добрата поддръжка на велосипедите. CLEAN BOX използва много голям резервоар за разтворител и 6 въртящи четки...
45.00 лв
Brand: Kellys
Kellys CHAIN OIL е бяла смазка за вериги. Тя се влива лесно в откритите пространства на веригата и я предпазва от ръжда. Преди нанасяне разклатете добре, изчакайте да проникне във всички области и след 30 - 60 секунди изтрийте излишните смазки от повърхността на веригата за да предотвратите залепван..
14.00 лв
Смазка за верига Kellys CHAIN OIL SPRAY 200ml
Най-купувано
Brand: Kellys
Маслото за вериги е бяла смазка за вериги в спрей. Смазката се влива лесно в откритите пространства на веригата,като я смазва и предпазва от ръжда. Съдържа по-малко адхезивни компоненти и предпазва веригата от прах и дъжд. Количество: 200ml..
22.00 лв
Brand: Kellys
Силиконова смазка за ремонт и поддръжка на велодипеди и вилки (не бъркайте с масла за пълнене на амортисьори) Количество: 200ml..
22.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!