Menu
Your Cart

Седалки

Седалки

По време на колоездене, ние стоим на седалката през почти цялото време и знаем, че за да се насладим на карането на велосипед - то задължително трябва седалката за колело да ни е удобна. Добрата седалка за велосипед трябва да осигурява опора и стабилност, като същевременно намалява натиска върху чувствителните зони.

Специфика на велосипедните седалки и седла

Изборът на правилното седло за колело е от решаващо значение както за комфорта, така и за безопасността и ефективността на колоезденето. Изборът на седалка за вашето колело е свързан с индивидуалните предпочитания на всеки колоездач и също така от вида на велосипеда. Ако управлявате градско колело, стойката ви ще е изправена и голяма част от тежестта на тялото ви пада върху седалката, а това изисква по-голяма седалка. При планинските велосипеди стойката е по-приведена и затова препоръчително е седалката да е по-тясна, за да се предотвратят излишни охлузвания. 

Има разнообразие от различни дизайни на седла, от които да избирате, включително такива, които са специално проектирани за шосейни велосипеди, планински велосипеди и дори туристически велосипеди. Някои седла имат изрез или канал в центъра за облекчаване на натиска, докато други имат по-широк нос за допълнителна опора. Най-добрият избор е седалка с гел - той разпределя равномерно тежестта на тялото ви и намалява напрежението върху основните опорни точки.

Ще намерите голям асортимент велосипедни седла - седалки за градски, планински, шосейни и детски колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Longus
Гел калъф за седалка с анатомично оформена средна част, подходящ за по-тесни седла. Горната част се опъва върху седлото и се закопчава с шнур със заключващ се край. ..
32.00 лв
Brand: Longus
Гел калъф за седалка с анатомично оформена средна част, подходящ за по-широки градски седла. Горната част се опъва върху седлото и се закопчава с шнур със заключващ се край. ..
32.00 лв
Brand: GIANT
Giant Approach е ново универсално шосейно седло с модерна форма и стратегически разположен ергономичен изрез. Седлото осигурява перфектната комбинация от комфорт и поддръжка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:- Ергономичната форма на изреза осигурява по-голям комфорт при различни позиции на каране и помага за облекчаване..
119.00 лв
Brand: GIANT
Удобно седло, предназначено за спортно и развлекателно колоездене. Технология Dynamic Cicling Fit за правилен избор на седло- според стойката и формата на таза.СПЕЦИФИКАЦИЯ:- Солидна пластмасова основа- Стоманени релси- Технология Dynamic Cicling Fit за правилен избор на седло- според стойката ..
139.00 лв
Brand: GIANT
Седло за велосипед на Giant Contact City+ е достатъчно удобно, за да се насладите на пътуването из града и достатъчно издръжливо, за да издържи градско каране. Той разполага с основа за облекчаване на натиска и изрезка в централната зона, така че карането да се чувства гладко. И със своята лека, вод..
149.00 лв
Brand: GIANT
Седло за велосипед на Giant Contact City е достатъчно удобно, за да се насладите на пътуването из града и достатъчно издръжливо, за да издържи градско каране. Седалка за колело Giant Contact City разполага с основа за облекчаване на натиска и изрезка в централната зона, така че каране..
149.00 лв
Brand: GIANT
Седлото Giant Contact Comfort+ се отличава с леко, водоустойчиво безшевно покритие с изрязване в централна зона и основа за облекчаване на налягането D2 за максимален комфорт при колоездене.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Леко, водоустойчиво безшевно синтетично покритиеОснова за освобождаване на налягането D2Изрязване..
119.00 лв
Brand: GIANT
Седалка за велосипед Giant ErgoContact осигурява максимален комфорт при кратки или по-дълги карания, помагайки ви да постигнете целите си при колоездене.Ергономично оформената по-широка зона на седалката работи безпроблемно с изрязания дизайн, за да облекчи натиска в контактната точка и да защити ме..
119.00 лв
Brand: GIANT
Изцяло новото седло Giant Fleet SL е високоефективно седло за шосейни състезания с къс нос, настроено да предоставя превъзходно представяне на широк кръг мъже шосейни колоездачи.С форма на седло от ново поколение и ергономичен дизайн на изрязване, осигуряващ комфорт в множество позиции на каране, ул..
159.00 лв
Brand: GIANT
Седалка за велосипед Giant Romero е специално проектирана, за да даде оптимална форма, гъвкавост и комфорт за пътека и ендуро каране. Отличаваща се с технологията Side-Flex за комфорт от вътрешната страна на крака. Седалка за колело Romero също така използва вградена подплата от частици, за да подоб..
99.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: черен..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел, комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: кафяв..
89.00 лв
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!