Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Седалки

Седалки
Brand: Longus
Гел калъф за седалка с анатомично оформена средна част, подходящ за по-тесни седла. Горната част се опъва върху седлото и се закопчава с шнур със заключващ се край. ..
32.00 лв
Brand: Longus
Гел калъф за седалка с анатомично оформена средна част, подходящ за по-широки градски седла. Горната част се опъва върху седлото и се закопчава с шнур със заключващ се край. ..
32.00 лв
Brand: GIANT
Леко, водоустойчиво покритие. Без шевове, синтетичен материал.Pressure relief D2 baseЗдрави и издражливи релси от хромолибден890gСедалка за по-къси разстояния. По-широка и по-удобна от професионалните седалки...
119.00 лв
Brand: GIANT
Леко, водоустойчиво покритие. Без шевове, синтетичен материал.Pressure relief D2 baseЗдрави и издражливи релси от хромолибден400g..
99.00 лв
Brand: GIANT
Седлото Giant Contact Comfort+ се отличава с леко, водоустойчиво безшевно покритие с изрязване в централна зона и основа за облекчаване на налягането D2 за максимален комфорт при колоездене.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Леко, водоустойчиво безшевно синтетично покритиеОснова за освобождаване на налягането D2Изрязване..
99.00 лв
Brand: HQBC
Удобно седло с изравнена повърхност осигурява комфорт по време на дълги маршрути. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: микрофибър с терморелеф имитиращ естествена кожаПълнеж: пенен силиконРелса: стомана с мащабРазмер: ширина..
45.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел, комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: кафяв..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: черен..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с пяна с висока плътност и двойна пружина.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: пяна с висока плътностДвойна пружинна намоткаМащаб за прецизно регулиранеЦвят: кафяв..
79.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с пяна с висока плътност и двойна пружина.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: пяна с висока плътностДвойна пружинна намоткаМащаб за прецизно регулиранеЦвят: черен..
79.00 лв
Brand: Kellys
Седалка с анатомичен дизайн и гел Royal Gel разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с 80%. Гарантира най-високо ниво на комфорт. Единственият гел, който не се чупи, не се наранява лесно и не се износва бързо. I.C.S. - вградена в о..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка с анатомичен дизайн и гел Royal Gel разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с 80%. Гарантира най-високо ниво на комфорт. Единственият гел, който не се чупи, не се наранява лесно и не се износва бързо.I.C.S. - вградена в основата на ..
89.00 лв
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)