Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Седалки

Седалки
Brand: HQBC
Удобно седло с изравнена повърхност осигурява комфорт по време на дълги маршрути. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: микрофибър с терморелеф имитиращ естествена кожаПълнеж: пенен силиконРелса: стомана с мащабРазмер: ширина..
45.00 лв
Brand: HQBC
Удобно седло с изравнена повърхност и канал, осигурява комфорт по време на дълги маршрути. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: микрофибър с терморелеф имитиращ естествена кожаПълнеж: пенен силиконРелса: стомана с мащабРазме..
53.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел, комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: кафяв..
68.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: черен..
68.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с пяна с висока плътност.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: пяна с висока плътностДвойна пружинна намоткаМащаб за прецизно регулиранеЦвят: кафяв..
68.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с пяна с висока плътност.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: пяна с висока плътностДвойна пружинна намоткаМащаб за прецизно регулиранеЦвят: черен..
68.00 лв
Brand: Kellys
Седалка с анатомичен дизайн и гел Royal Gel разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с 80%. Гарантира най-високо ниво на комфорт. Единственият гел, който не се чупи, не се наранява лесно и не се износва бързо. I.C.S. - вградена в о..
57.00 лв
Brand: Kellys
Седалка с анатомичен дизайн и гел Royal Gel разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с 80%. Гарантира най-високо ниво на комфорт. Единственият гел, който не се чупи, не се наранява лесно и не се износва бързо.I.C.S. - вградена в основата на ..
57.00 лв
Brand: Kross
Удобно седло с гел и синтетична кожа осигурява комфорт по време на дълги маршрути и натиска върху чувствителните зони. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Основа: двойна плътностПълнеж: подложка с гелРелса: стомана с мащабКлючова точка: A..
68.00 лв
Brand: Longus
Комфортно градско седло с изключително мека подплата и ергономичен дизайн Longus "Coil".СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: винилно покритие с мек пълнителДвойна пружинна намоткаРелса: стомана с мащабРазмер: 265 x 212mmЦвят: кафявТегло:..
25.00 лв
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)