Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Седалки

Седалки
Brand: Longus
Гел калъф за седалка с анатомично оформена средна част, подходящ за по-тесни седла. Горната част се опъва върху седлото и се закопчава с шнур със заключващ се край. ..
32.00 лв
Brand: Longus
Гел калъф за седалка с анатомично оформена средна част, подходящ за по-широки градски седла. Горната част се опъва върху седлото и се закопчава с шнур със заключващ се край. ..
32.00 лв
Brand: GIANT
Giant Approach е ново универсално шосейно седло с модерна форма и стратегически разположен ергономичен изрез. Седлото осигурява перфектната комбинация от комфорт и поддръжка.СПЕЦИФИКАЦИЯ:- Ергономичната форма на изреза осигурява по-голям комфорт при различни позиции на каране и помага за облекчаване..
119.00 лв
Brand: GIANT
Удобно седло, предназначено за спортно и развлекателно колоездене. Технология Dynamic Cicling Fit за правилен избор на седло- според стойката и формата на таза.СПЕЦИФИКАЦИЯ:- Солидна пластмасова основа- Стоманени релси- Технология Dynamic Cicling Fit за правилен избор на седло- според стойката ..
139.00 лв
Brand: GIANT
Седлото на Giant Contact City+ е достатъчно удобно, за да се насладите на пътуването из града и достатъчно издръжливо, за да издържи градско каране. Той разполага с основа за облекчаване на натиска и изрезка в централната зона, така че карането да се чувства гладко. И със своята лека, водоустойчива ..
149.00 лв
Brand: GIANT
Леко, водоустойчиво покритие. Без шевове, синтетичен материал.Pressure relief D2 baseЗдрави и издражливи релси от хромолибден890gСедалка за по-къси разстояния. По-широка и по-удобна от професионалните седалки...
149.00 лв
Brand: GIANT
Леко, водоустойчиво покритие. Без шевове, синтетичен материал.Pressure relief D2 baseЗдрави и издражливи релси от хромолибден400g..
119.00 лв
Brand: GIANT
Седлото Giant Contact Comfort+ се отличава с леко, водоустойчиво безшевно покритие с изрязване в централна зона и основа за облекчаване на налягането D2 за максимален комфорт при колоездене.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Леко, водоустойчиво безшевно синтетично покритиеОснова за освобождаване на налягането D2Изрязване..
119.00 лв
Brand: GIANT
- Изцяло новата технология Side-Flex позволява на страните на основата на седлото да се огъват и адаптират, намалявайки абразията и удара върху вътрешната част на бедрото.- Технологията Side-Wrap покрива ръба на седлото с високоеластична подплата, осигуряваща по-добро странично и задно поглъщане на ..
99.00 лв
Brand: HQBC
Удобно седло с изравнена повърхност осигурява комфорт по време на дълги маршрути. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: микрофибър с терморелеф имитиращ естествена кожаПълнеж: пенен силиконРелса: стомана с мащабРазмер: ширина..
45.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел, комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: кафяв..
89.00 лв
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)