Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Седалки

Седалки
Brand: HQBC
Удобно седло с изравнена повърхност осигурява комфорт по време на дълги маршрути. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: микрофибър с терморелеф имитиращ естествена кожаПълнеж: пенен силиконРелса: стомана с мащабРазмер: ширина..
45.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел, комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: кафяв..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с гел комбиниран с пяна с висока плътност. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Еластомерна амортисьорна системаМащаб за прецизно регулиранеРазмер: 260 x 255mmЦвят: черен..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с пяна с висока плътност.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: пяна с висока плътностДвойна пружинна намоткаМащаб за прецизно регулиранеЦвят: кафяв..
79.00 лв
Brand: Kellys
Седалка подходяща за ежедневно градско каране с пяна с висока плътност.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: пяна с висока плътностДвойна пружинна намоткаМащаб за прецизно регулиранеЦвят: черен..
79.00 лв
Brand: Kellys
Седалка с анатомичен дизайн и гел Royal Gel разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с 80%. Гарантира най-високо ниво на комфорт. Единственият гел, който не се чупи, не се наранява лесно и не се износва бързо. I.C.S. - вградена в о..
89.00 лв
Brand: Kellys
Седалка с анатомичен дизайн и гел Royal Gel разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с 80%. Гарантира най-високо ниво на комфорт. Единственият гел, който не се чупи, не се наранява лесно и не се износва бързо.I.C.S. - вградена в основата на ..
89.00 лв
Brand: Kross
Удобно седло с гел и синтетична кожа осигурява комфорт по време на дълги маршрути и натиска върху чувствителните зони. Стоманени релси, оборудвани с отпечатани индикации, за по-добро поставяне на седлото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Основа: двойна плътностПълнеж: подложка с гелРелса: стомана с мащабКлючова точка: A..
68.00 лв
Brand: Le Grand
Le Grand CARTER е перфектна комбинация от комфорт и модерен дизайн. Подходящият профил на седлото и амортизиращите пружини ще осигурят комфорт по време на всяко пътуване с велосипеда.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: винилно покритие с полиуретанова пянаПружинна намотка за намаляване на вибрациитеРелса:&n..
34.00 лв
Brand: Le Grand
Le Grand CARTER е перфектна комбинация от комфорт и модерен дизайн създаден специално за мъже. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: синтетична кожа и висока плътност на подложкатаПружинна намотка за намаляване на вибрациитеРелса: стомана с мащабРазмер: 260 x 178mmТегло: 569g..
31.00 лв
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)