Menu
Your Cart

Рога за кормило

Рога за кормило

Рогата за кормило са вело компонент, който може да се добави към краищата на кормила на велосипед, за да осигури допълнителни позиции на ръцете и да подобри комфорта и контрола по време на колоездене.

Рогата на кормилото на колелото могат да бъдат направени от различни материали, включително алуминий, карбон и пластмаса. Рогата от алуминий и карбон обикновено са по-издръжливи и леки.

Важно е да се уверите, че рогата за кормилото, които изберете, са съвместими с вашия велосипед и настройка на кормилото и че са монтирани сигурно, за да избегнете инциденти или наранявания.

Ще намерите голям асортимент рога за кормила на колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Longus
Грипове с двустранно заключване и вградени ергономични рога за велосипед.Анатомични оформени грипове с алуминиеви рога за повишен комфорт и отлично сцепление.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Диаметър на кормилото: 22,2mmДължина на грип: 150mm Дължина на рога: 78mmТегло: 342g / чифт..
57.00 лв
Brand: GIANT
Карбонови рога за кормило Giant Contact SLR имат ергономичен дизайн, подходящи за велосипеди за всякакви терени и градски преходи. Супер леки рога предлагащи изключително сцепление.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: супер лек композитен материалДължина: 100mm Ширина: 30mmМонтаж: единичен болт..
119.00 лв
Brand: Kellys
Рога Kellys ADVANCED са ергономично оформени и подсилени от технологията Т6, което ги прави идеален партньор най-вече за МТВ приключения. Ергономична форма за повече комфорт.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 110mm..
39.00 лв
Brand: Kellys
Рога Kellys CRX 30 са предназначени предимно за състезатели по крос и трекинг /туристически туризъм/.Изработени от сплав от едно парче, което означава по-малко тегло.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 160 мм   ..
36.00 лв
Brand: Kellys
Рога Kellys TREX са ергономично оформени и подсилени от технологията Т6, което ги прави идеален партньор най-вече за МТВ приключения. Ергономична форма за повече комфорт.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061-Т6Дължина: 90mm Тегло: 129,5g / чифт..
36.00 лв
Brand: Longus
Рога Longus ANATOM са ергономично оформени и подсилени от технологията Т6, което ги прави идеален партньор най-вече за МТВ приключения. Ергономична форма за повече комфорт.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 120mm..
34.00 лв
Brand: Longus
Дълги рога Longus BULHORNY с леко извити краища. Средната част е анатомично оформена с финни прорези за перфектен захват.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 148mm..
25.00 лв
Brand: Longus
Рога Longus ERGO 3 са ергономично оформени и подсилени от технологията Т6, което ги прави идеален партньор най-вече за МТВ приключения. Ергономична форма за повече комфорт.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 110mm..
34.00 лв
Brand: Longus
Рога Longus ERGO 3 са ергономично оформени и подсилени от технологията Т6, което ги прави идеален партньор най-вече за МТВ приключения. Ергономична форма за повече комфорт.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 100mm..
34.00 лв
Brand: Longus
Рога Longus RUBYGRIP са ергономично оформени с гумирана повърхност и отлично сцепление, специално проектирани да осигурят максимален комфорт по време на пътуването.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дължина: 80mm..
20.00 лв
Brand: Longus
Рога Longus STAG AL са ергономично оформени и подсилени от технологията Т6, което ги прави идеален партньор най-вече за МТВ приключения. Ергономична форма за повече комфорт.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав 6061Дължина: 105mm..
25.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!