Menu
Your Cart

Помпи

Помпи

Всеки колоездач знае, че помпата за велосипед е най-добрият и полезен аксесоар за колело. Помпата за колело ти гарантира, че ще се прибереш вкъщи ако си спукал гума в планината или че няма да си зависим на веломагазин в неделния следобед, за да покараш байка в парка.

Видове помпи

В магазини за велосипеди и аксесоари Велозона имаме голямо разнообразие от помпи за колела, но основните, с които трябва да си запознат, за да избереш най-подходящата помпа за твоя байк спадат в две основни категории - големи крачни помпи за велосипед и малки ръчни помпи за велосипед.

Крачни помпи за колело

Крачната помпа за велосипед е най-бързият и най-ефикасен начин да напомпаш гумите си. Само с няколко движения лесно ще напомпаш гумите на планинския си байк за нула време.

Повечето от нашите крачни помпи пасват и на двата вида вентила - автомобилен вентил AV и френски вентил FV. Големите помпи за байк имат помпени глави, които се заключват към клапана, когато напомпваш, така че никога да не се налага да го държиш на място с една ръка, докато се мъчиш да помпаш с другата. Освен това, нашите помпи за колела идват със стабилни основи, върху които да стоиш за опора, докато помпаш и имат оформени и подплатени дръжки за комфорт, докато помпаш гумите. Нашите помпи за колела могат лесно да напомпят дори гуми с най-високо налягане.

За да можеш лесно да проверяваш налягането в гумите, предлагаме помпи, които включват точни манометри с големи, лесни за четене лица. Маркучите на тези помпи също са дълги, за да улеснят помпането на гумите, дори когато велосипедът се държи на багажник за кола или стойка за ремонт.


Ръчни помпи за колело

Рамката и мини помпите гарантират, че ще се прибереш вкъщи, ако спукаш гума по време на пътуване. Повечето мини ръчни помпи идват със скоби, които могат да се монтират върху рамката на колелота за носене на помпата. Малките помпи за велосипеди също могат да се носят в трико или раница, ако предпочиташ да не украсяваш велосипеда си с помпа. Въпреки че обикновено са необходими повече усилия за напомпване на гума с мини помпа, отколкото с голяма помпа, много хора ги предпочитат заради тяхната практичност. Всички наши помпи за велосипеди ще напомпят гумите ти достатъчно, за да ти позволят да завършиш карането си ако си спукали гума в планината с планинското колело или в средата на града с градския ти велосипед.

Нашето предложение за малка ръчна помпа за велосипед Нашето предложение за голяма ръчна помпа за велосипед

Патрони за колело

Патроните за велосипеди осигуряват прост и ефективен метод за напомпване на гумите по време на каране. Тези патрони са пълни със сгъстен CO2 газ. Предимствата на този вид помпа е, че тежат много малко, побират се лесно във велосипедна чанта или джоб и осигуряват почти моментално надуване до оптимално налягане, което ти спестява неудобството да прекарвате няколко минути в помпане.

Патроните за байкове, обаче, предоставят само толкова възможности за помпене на гумите, колкото CO2 патрони имаш. 

Нашето предложение за патрони с въздух за велосипед


Ще намериш голям асортимент светлини за колела - фарове и стопове за велосипеди, светлоотразители за велосипеди и мигалки в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Kross
Авто щипка + маркуч за ръчна помпа. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: - авто щипка - пластмаса                    - маркуч - каучукВентилна система: FV / AV / DVДължина на маркуча: 1m..
29.00 лв
Brand: GIANT
Патрон сгъстен въздух Giant CONTROL BLAST 16G CO2 THREADED CARTRIDGE за зареждане ви връща бързо на пътя...
8.00 лв
Brand: GIANT
Комплект от 2 броя с 25g CO² патрони сгъстен въздух.25g патрон = приблизително 38 Psi с гуми 27,5 x 2,25"..
36.00 лв
Brand: GIANT
Помпа за велосипед Giant Control Blast Can C02.Върнете се бързо на пътя с Control Blast Can. Елегантен и здрав алуминиев корпус за CO2, който предотвратява контакта на кожата със студения контейнер и разполага с бутон за натиск за бързо, безпроблемно надуване и винт на главата, който пасва както на ..
89.00 лв
Brand: GIANT
Giant Control Mini + е компактна мини помпа за колело може лесно да се побере в джоба на раница и ви превръща в незабавен герой, когато приятелите ви забравят да донесат своите помпи или CO2 зарядни устройства.Алуминиева помпа за велосипед с манометър до 120PSI.Купете от нашия онлайн магазин или на ..
55.00 лв
Brand: GIANT
Компактна помпа за колело, съчетаваща характеристиките на малка и сервизна помпа с манометър GIANT CONTROL MINI COMBO. Купете от нашия онлайн магазин или на място от магазините в страната на най-добра цена. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиев корпусМаксимално налягане:&nbs..
75.00 лв
Brand: GIANT
Това е Giant Control Mini MTB Pump. Тази компактна мини помпа за колело може лесно да се побере в джоба на раница и ви превръща в незабавен герой, когато приятелите ви забравят да донесат своите помпи или CO2 зарядни устройства.Характеристика:Алуминиевата цев осигурява здрав и издръжлив корпусТелеск..
55.00 лв
Brand: GIANT
Мини помпа за колело Giant Control Mini MTB +, предназначена за планински велосипеди. Тази компактна, но мощна помпа е перфектен инструмент за ежедневна опция "за всеки случай". Заемайки приблизително същото пространство и тегло като повечето системи с CO2, тази помпа ще ви превърне в..
109.00 лв
Brand: GIANT
Giant Control Mini Pro Pocket с алуминиево тяло, телескопична велосипедна помпа, която е достатъчно компактна, за да се побере в джоб на фланелка.Телескопична помпа за велосипед, която помпи до 120psi и превключва между клапаните Presta и Schrader.Купете от нашия онлайн магазин или на място от магаз..
109.00 лв
Brand: GIANT
Мини помпа за колело Giant Control Mini ROAD +, предназначена за шосейни велосипеди. Тази компактна, но мощна помпа е перфектен инструмент за ежедневна опция "за всеки случай". Заемайки приблизително същото пространство и тегло като повечето системи с CO2.Тази помпа ще ви превърн..
99.00 лв
Brand: GIANT
Сервизна помпа за велосипед GIANT CONTROL TOWER 1+ с лесен за четене манометър и ергономична дръжка с игла за топка и приставка за помпене на дюшеци и др.Професионална помпа за велосипеди с маркуч, манометър и ергономична оформена дръжка ще подобри комфорта при помпене. Дава възможност за ..
199.00 лв
Показва 1 до 12 от 53 (5 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!