Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Помпи

Помпи

Всеки колоездач знае, че помпата за велосипед е най-добрият и полезен аксесоар за колело. Помпата за колело ти гарантира, че ще се прибереш вкъщи ако си спукал гума в планината или че няма да си зависим на веломагазин в неделния следобед, за да покараш байка в парка.

Видове помпи

В магазини за велосипеди и аксесоари Велозона имаме голямо разнообразие от помпи за колела, но основните, с които трябва да си запознат, за да избереш най-подходящата помпа за твоя байк спадат в две основни категории - големи крачни помпи за велосипед и малки ръчни помпи за велосипед.

Крачни помпи за колело

Крачната помпа за велосипед е най-бързият и най-ефикасен начин да напомпаш гумите си. Само с няколко движения лесно ще напомпаш гумите на планинския си байк за нула време.

Повечето от нашите крачни помпи пасват и на двата вида вентила - автомобилен вентил AV и френски вентил FV. Големите помпи за байк имат помпени глави, които се заключват към клапана, когато напомпваш, така че никога да не се налага да го държиш на място с една ръка, докато се мъчиш да помпаш с другата. Освен това, нашите помпи за колела идват със стабилни основи, върху които да стоиш за опора, докато помпаш и имат оформени и подплатени дръжки за комфорт, докато помпаш гумите. Нашите помпи за колела могат лесно да напомпят дори гуми с най-високо налягане.

За да можеш лесно да проверяваш налягането в гумите, предлагаме помпи, които включват точни манометри с големи, лесни за четене лица. Маркучите на тези помпи също са дълги, за да улеснят помпането на гумите, дори когато велосипедът се държи на багажник за кола или стойка за ремонт.


Ръчни помпи за колело

Рамката и мини помпите гарантират, че ще се прибереш вкъщи, ако спукаш гума по време на пътуване. Повечето мини ръчни помпи идват със скоби, които могат да се монтират върху рамката на колелота за носене на помпата. Малките помпи за велосипеди също могат да се носят в трико или раница, ако предпочиташ да не украсяваш велосипеда си с помпа. Въпреки че обикновено са необходими повече усилия за напомпване на гума с мини помпа, отколкото с голяма помпа, много хора ги предпочитат заради тяхната практичност. Всички наши помпи за велосипеди ще напомпят гумите ти достатъчно, за да ти позволят да завършиш карането си ако си спукали гума в планината с планинското колело или в средата на града с градския ти велосипед.

Нашето предложение за малка ръчна помпа за велосипед Нашето предложение за голяма ръчна помпа за велосипед

Патрони за колело

Патроните за велосипеди осигуряват прост и ефективен метод за напомпване на гумите по време на каране. Тези патрони са пълни със сгъстен CO2 газ. Предимствата на този вид помпа е, че тежат много малко, побират се лесно във велосипедна чанта или джоб и осигуряват почти моментално надуване до оптимално налягане, което ти спестява неудобството да прекарвате няколко минути в помпане.

Патроните за байкове, обаче, предоставят само толкова възможности за помпене на гумите, колкото CO2 патрони имаш. 

Нашето предложение за патрони с въздух за велосипед


Ще намериш голям асортимент светлини за колела - фарове и стопове за велосипеди, светлоотразители за велосипеди и мигалки в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Kross
Авто щипка + маркуч за ръчна помпа. Щипката е с регулатор за налягането.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: - авто щипка - пластмаса                    - маркуч - каучукВентилна система: FV / AV / DVДължина на маркуча: 1m..
29.00 лв
Brand: Kross
Авто щипка + маркуч за ръчна помпа. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: - авто щипка - пластмаса                    - маркуч - каучукВентилна система: FV / AV / DVДължина на маркуча: 1m..
20.00 лв
Brand: GIANT
Комплект от 2 броя с 25g CO² патрони сгъстен въздух.25g патрон = приблизително 38 Psi с гуми 27,5 x 2,25"..
36.00 лв
Brand: GIANT
Помпа за велосипед Giant Control Blast Can C02.Върнете се бързо на пътя с Control Blast Can. Елегантен и здрав алуминиев корпус за CO2, който предотвратява контакта на кожата със студения контейнер и разполага с бутон за натиск за бързо, безпроблемно надуване и винт на главата, който пасва както на ..
89.00 лв
Brand: GIANT
Компактна помпа за колело, съчетаваща характеристиките на малка и сервизна помпа с манометър GIANT CONTROL MINI COMBO. Купете от нашия онлайн магазин или на място от магазините в страната на най-добра цена. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиев корпусМаксимално налягане:&nbs..
75.00 лв
Brand: GIANT
Това е Giant Control Mini MTB Pump. Тази компактна мини помпа за колело може лесно да се побере в джоба на раница и ви превръща в незабавен герой, когато приятелите ви забравят да донесат своите помпи или CO2 зарядни устройства.Характеристика:Алуминиевата цев осигурява здрав и издръжлив корпусТелеск..
55.00 лв
Brand: GIANT
Сервизна помпа за велосипед с манометър GIANT CONTROL TOWER 3.Control Tower 3 автоматично превключва между Presta и Schrader благодарение на клапана Auto Head™ и надува до 160psi. Отличаващ се със солидна конструкция от стоманенa със стабилна стоманена основна плоча, той се доставя напълно заре..
75.00 лв 99.00 лв
Brand: Kross
Вграден регулатор, който позволява лесно контролиране скоростта на запълване.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Вентилна система : FV/ AV/ DV..
40.00 лв
Brand: HQBC
Лека и телескопична помпа с алуминиев корпус за велосипед, подходяща за автомобилен, френски и обикновен вентил. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминий, армиран пластмасов композитВентилна система : FV/ AV/ DVНалягане: 100 PSIДължина: 18cmТегло: 110gr  ..
79.00 лв
Brand: Kellys
Ръчна помпа за колело Kellys AIRFLOW ONE с маркуч и манометър, който показва налягането на гумите на велосипеда. Тази голяма ръчна помпа за велосипед ще подобри комфорта при помпене. Подходяща за автомобилен, френски и обикновен вентил.СПЕЦИФИКАЦИЯ:МанометърЕргономична дръжкаВентилна ..
101.00 лв
Brand: Kellys
Помпа за колело Kellys DOUBLY PRO 10 от пластмаса с ергономична T-Lock дръжка и двойна глава за всички видове велосипеди.Изработена от солидна пластмаса, велосипедна помпа Kellys Doubly Pro 10 е ергономична и телескопична мини помпа. С универсална глава, помпата за велосипеде подходяща за всичк..
28.00 лв
Показва 1 до 12 от 42 (4 страници)