Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Огледала

Огледала
Brand: Kellys
Огледало за обратно виждане с изпъкнали лещи и голям ъгъл на наблюдение осигурява добра представа за това, което се случва зад велосипедиста. Материал: фибропластмаса за по-голяма устойчивостХАРАКТЕРИСТИКА:- изпъкнала леща- за диаметър 22-26мм на кормилото- алуминиева скоба за плътно фиксиране ..
57.00 лв
Brand: Kellys
KLS Patrol е компактно издръжливо огледало, гарантиращо вашата безопасност при колоездене. Благодарение на високото качество и издръжливостта на изпъкналото огледало предлага страхотен ъгъл на наблюдение и ви дава възможност да видите ясно какво се случва зад гърба ви. Той е предназначен за шосе..
46.00 лв
Brand: Kellys
KLS Patrol е компактно издръжливо огледало, гарантиращо вашата безопасност при колоездене. Благодарение на високото качество и издръжливостта на изпъкналото огледало предлага страхотен ъгъл на наблюдение и ви дава възможност да видите ясно какво се случва зад гърба ви. Той е предназначен за шосейни ..
20.00 лв
Brand: Kross
Огледало за обратно виждане с изпъкнали лещи осигурява добра представа за това, което се случва зад велосипедиста. Рефлектора и светодиода увеличават видимостта на пътя.Материал: полимерно съединениеХАРАКТЕРИСТИКА:- вдлъбната леща- рефлектор + LED- регулируема скоба  за монтиране в кормилото..
12.00 лв
Brand: Longus
Огледало за обратно виждане с гумена скоба за монтаж на кормилото, с ъгъл на регулиране 360°.Размер: 6,5 x 4,5cm..
16.00 лв
Brand: Longus
Огледало за обратно виждане за монтаж в кормилото, с ъгъл на регулиране 360°.Размер: 7cm..
14.00 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)