Menu
Your Cart

Огледала

Огледала

Велосипедните огледала са важен аксесоар за всеки велосипедист, който иска да кара безопасно и уверено на пътя. С огледалото за велосипед можете лесно да проверявате за идващ трафик или други препятствия, без да се налага да се обръщате, което ви улеснява да сте наясно със заобикалящата ви среда и да избягвате инциденти.

Предлагат се различни стилове огледала за велосипеди, включително огледала за монтиране на кормилото и огледала за монтиране на каска. Някои огледала са регулируеми, което ви позволява да персонализирате изгледа на пътя зад вас.

Освен че ви помага да сте в безопасност на пътя, огледалото за велосипед може да бъде и ценен инструмент за обучение. Като наблюдавате формата и техниката си на каране, можете да използвате огледалото си, за да правите корекции и да се подобрявате.

Ще намерите голям асортимент огледала за колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Огледало за велосипед Kellys BACKSIGHT Огледало за велосипед Kellys BACKSIGHT
Най-купувано
Brand: Kellys
Огледало за велосипед Kellys BACKSIGHT е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Kellys BACKSIGHT е изключително издръжливо огледало за колело, което гарантира безопасността при колоездене.Kellys BACKSIGHT е огледало за ..
69.00 лв
Brand: Kellys
Огледало за велосипед Kellys PATROL е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Компактно издръжливо огледало за колело, гарантиращо безопасност при каране. Благодарение на изпъкналите лещи и голям ъгъл на наблюдение осигу..
46.00 лв
Brand: Kellys
Огледало за велосипед Kellys PATROL Mini е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Компактно издръжливо мини огледало за колело, гарантиращо безопасност при каране. Благодарение на изпъкналите лещи и голям ъгъл..
20.00 лв
Brand: Kross
Огледало за велосипед Kross BESAFE е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Огледало за обратно виждане с изпъкнали лещи осигурява добра представа за това, което се случва зад велосипедиста. Рефлектора и светодиода увел..
12.00 лв
Brand: Le Grand
Огледало за колело Le Grand FLASH е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Огледало за обратно виждане с голям ъгъл на наблюдение, осигурява добра представа за това, което се случва зад велосипедиста. СПЕЦИФИКАЦИЯ:..
33.00 лв
Огледало за велосипед Longus MINIROR
Най-купувано
Brand: Longus
Огледало за велосипед Longus MINIROR е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Компактно мини огледало за колело, гарантиращо безопасност при каране благодарение на изпъкналите лещи и с ъгъл на регулиране 360°.Оглед..
16.00 лв
Brand: Longus
Огледало за велосипед Longus MIRROR е отличен аксесоар, спомагащ на колоездача да се чувства безопасно при каране в града или междуградски участъци.Компактно мини огледало за колело, гарантиращо безопасност при каране благодарение на изпъкналите лещи и с ъгъл на регулиране 360°.Огледа..
14.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!