Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Общи условия

Моля прочетете внимателно тези условия, преди да използвате уеб сайта. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условията.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „МИМИ БГ” ЕООД, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.velozona.bg. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и интернет магазина.

Всички цени посочени в интернет магазина www.velozona.bg са с включено ДДС и не включват цена за доставка!

Велозона си запазва правото да променя цените в сайта без предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. При разлика с актуалната и обявената цена, клиента ще бъде уведомен своевременно по телефона.

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тя важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец, както е по условията на чл.66 от ЗЗП.

Цените в електронния магазин и в търговската мрежа могат да бъдат различни. Обявените цени важат само за покупки от електронния магазин.

Регистрацията не е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен единствено да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес. Регистрация на потребител се прави с цел удобство на клиента ( при следваща поръчка неговите данни и адрес автоматично се запомнят и не е нужно да се попълват повторно).

Моля, използвайте електронния магазин само за коректни действия! Не попълвайте информация, която накърнява правата на другите, която е незаконна, заплашителна, оскърбителна, клеветническа, груба, неприлична, непочтителна или нередна.Не използвайте електронния магазин за противозаконни цели.

Условия за поръчка на стоки

Доставката на стоки от ВЕЛОЗОНА чрез интернет магазина става след потвърждаване по телефона (ние ще ви се обадим) и се изпълнява след изрично заявяване на желание за покупка на конкретни стоки от страна на клиента.

Операторът на ВЕЛОЗОНА потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от клиента. ВЕЛОЗОНА си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на ВЕЛОЗОНА е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Потвърждението на поръчката става на следващия работен ден. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Може да промените продуктите и количествата им във вашата поръчка по всяко време преди да сте потвърдили окончателния й вариант. Ако след това искате да направите промени по нея, то трябва да се свържете с нас на тел. 0889 159 589; 0884 159 519 или 0887 804 372 или на e-mail: velozona@mail.bg

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

Свържете се с нас:

Ако имате въпроси, свързани с даден продукт или друга информация, свързана с обслужването Ви, моля свържете се директно с нас на тел. 0889 159 589; 0884 159 519 или 0887 804 372 или на e-mail: velozona@mail.bg