Menu
Your Cart

Обувки и шпайкове

Обувки и шпайкове

Велосипедните обувки са основна част от екипировката за колоездене за всеки сериозен колоездач. Те са специално проектирани да осигурят удобен и ефективен контакт между краката на водача на велосипеда и педалите на колелота. Нашата широка гама от шосейни обувки и MTB обувки и шпайкове за велосипеди предлага изключителна ефективност, съчетавайки стил и дълготрайност. 

Ще намериш всичко това и още много обувки и шпайкове за велосипеди в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки.

Brand: Kross
Гамаши съвместими с обувки за шосейно колоездене. Защита срещу вятъра за обувките.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: L ( 42-44 ), XL( 45-47 )Материал: ликра- цип- два отвора в долната част..
45.00 лв
Brand: Shimano
Комфортни шпайкове Shimano SH-CT41L за колоездене и преходи оптимизерани за Shimano Click*R интегрирана система на педалите.Системата Click*R е предназначена за по-неопитните с педалите с автомат колоездачи. Педалите Shimano Click*R ще ви позволят да каратепо-дълго и по-бързо при по-малко ..
159.00 лв
Brand: Shimano
Достъпни шпайкове Shimano SH-ME100 с гумена подметка против пързаляне и съвместими със системата за педали SPD. Удобното прилягане осигурява идеална подкрепа при въртене на педалите.Специално за шпайковете/обувките на Shimano, Ви съветваме да си поръчате с един размер по-голям отколкото носите по пр..
159.00 лв
Brand: Shimano
Шпайкове Shimano SH-ME301 за планинско колоездене от среден клас, с подобрена вентилация.Специално за шпайковете/обувките на Shimano, Ви съветваме да си поръчате с един размер по-голям отколкото носите по принцип!- Система: SPD- Материал: - горна част - изкуствена кожа с висока плътност   ..
169.00 лв
Brand: Shimano
Универсални и комфортни шпайкове Shimano SH-MT3 с гумена подметка против пързаляне и съвместими със системата за педали SPD. Тези обувки са с добре изглеждащ ежедневен дизайн, което ги прави едновременно удобни за каране и много подходящи за разхождане.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Специално за шпайковете/обувките н..
179.00 лв
Brand: Shimano
Универсални и комфортни шпайкове Shimano SH-MT301 с гумена подметка против пързаляне и съвместими със системата за педали SPD. Тези обувки са с добре изглеждащ ежедневен дизайн, което ги прави едновременно удобни за каране и много подходящи за разхождане.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Специално за шпайковете/обувките..
179.00 лв
Brand: Shimano
Обувките Shimano SH-RP4 (SH-RP400) са високопроизводителни състезателни обувки за издръжливост. Те могат да се регулират бързо и прецизно със завъртане на BOA. Подсилената с фибростъкло найлонова подметка осигурява добро предаване на мощността.СПЕЦИФИКАЦИЯ:- Материал: Горна част: изкуствена кожаПодп..
229.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!