Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Новини RSS Feed

17 Dec Шосеен велосипед на начинаещи колездачи
staff3 0 67
Серията CONTEND на GIANT е идеалният избор за начинаещи колоездачи.Геометрията на рамката поставя колоездача в по-изправена позиция в сравнение с по-професионалните модели. Това позволява по-удобна по..
11 Dec Модели 2021 на GIANT вече са налични
staff3 0 177
Защо тази година Дядо Коледа не дойде на колело? Моделите от 2021 на най-големия производител на велосипеди в света GIANT вече са налични. Можете да ги намерите в магазините на Велозона в страната. Се..
31 May Нова система от Shimano
admin 0 380
Shimano е въвел 12-скоростната група на DEORE XT и SLX, базирана на опита на някои от най-добрите състезатели в света за планинско колоездене. Новата серия DEORE XT M8100, най-новата итерация на ориг..
21 May Умна система за велосипеди
admin 0 629
Системата за подпомагане на управлението е първата в света, която позволява да поддържате велосипеда изправен с помощта на мотор в кормилото. "С тази система велосипедът и колоездачът могат да бъдат п..
14 Aug Велосипеди за споделено пътуване
admin 0 378
За да отвори пазара за споделени е-велосипеди, дъщерното дружество на Giant (Тайван) в Бенелюкс се присъедини към новата платформа за B2B ConnectBike. За този проект се разработва надежден е-байк, кон..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)