Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Новини RSS Feed

18 Mar Гравел велосипеди и мястото им на българския пазар
staff3 0 193
Гравел велосипедът е един от най-бързо набиращите популярност велосипеди в наши дни. GIANT представят на пазара своя гравел велосипед REVOLT. Спокойно можем да наречем REVOLT свързващото звено между п..
04 Feb Български велосипеди VARAN. Най – добра цена. Без компромиси в качеството.
staff3 0 237
Български велосипеди VARAN. Най – добра цена. Без компромиси в качеството.  Със своя 20 годишен опит на пазара ВЕЛОЗОНА представя моделите на българския бранд VARAN. Сглобени по най – съвременните ..
03 Feb Екстремни тротинетки Bestial Wolf
staff3 0 219
Фриистайл скутерите стават все по-популярни в нашата страна. Скейтпарковете са пълни с малки и големи, амбицирани да научат нови трикове.Испанската марка Bestial Wolf, специализирана в производството ..
03 Feb Моделът на GIANT ESCAPE DISC впечатли авторитетния BIKERADAR.COM със своето комфортно каране
staff3 0 215
Авторитетният сайт BIKERADAR.COM е впечатлен от дизайна на леката алуминиева рамка на велосипед GIANT ESCAPE DISC."Най-големият производител на велосипеди в света представя своя нов модел на велосипед..
17 Dec Шосеен велосипед на начинаещи колездачи
staff3 0 329
Серията CONTEND на GIANT е идеалният избор за начинаещи колоездачи.Геометрията на рамката поставя колоездача в по-изправена позиция в сравнение с по-професионалните модели. Това позволява по-удобна по..
11 Dec Модели 2021 на GIANT вече са налични
staff3 0 356
Защо тази година Дядо Коледа не дойде на колело? Моделите от 2021 на най-големия производител на велосипеди в света GIANT вече са налични. Можете да ги намерите в магазините на Велозона в страната. Се..
30 May Нова система от Shimano
admin 0 513
Shimano е въвел 12-скоростната група на DEORE XT и SLX, базирана на опита на някои от най-добрите състезатели в света за планинско колоездене. Новата серия DEORE XT M8100, най-новата итерация на ориг..
21 May Умна система за велосипеди
admin 0 783
Системата за подпомагане на управлението е първата в света, която позволява да поддържате велосипеда изправен с помощта на мотор в кормилото. "С тази система велосипедът и колоездачът могат да бъдат п..
14 Aug Велосипеди за споделено пътуване
admin 0 545
За да отвори пазара за споделени е-велосипеди, дъщерното дружество на Giant (Тайван) в Бенелюкс се присъедини към новата платформа за B2B ConnectBike. За този проект се разработва надежден е-байк, кон..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)