Menu
Your Cart

Кошници

Кошници

Кошниците за велосипеди са удобен и практичен вело аксесоар за всеки колоездач. Те осигуряват удобен и лесен начин за пренасяне на багаж, докато карате колело. В магазини Велозона предлагаме голямо разнообразие от кошници за колела в различни стилове, материали и размери. Детски цветни кошници за детски колела, плетени градски кошници за велосипеди, ратанови или метални кошници за колело, но всички кошници за колела имат някои специфики, с които е добре да си запознат.

Специфика на кошници за колела

Кошниците за велосипеди са удобен и практичен аксесоар за всеки велосипедист. Те се предлагат в различни стилове, материали и размери, всеки със своите уникални предимства и приложения. Кошниците за колела също са чудесен начин да добавите нотка индивидуалност към велосипеда си. Освен практичните ползи от пренасянето на предмети, кошниците за велосипеди могат да се използват и за декоративни цели. 

Един от най-популярните видове кошници за велосипеди е традиционната метална кошница. Тези кошници за колела често са направени от стоманена или алуминиева тел и са леки и издръжливи. Те могат лесно да бъдат прикрепени към предната или задната част на велосипеда и са идеални за превоз на малки до средни предмети. Някои кошници за велосипеди могат бързо и лесно да се свалят (без инструмент) от колелото и имат дръжка за носене, когато не са върху велосипеда.

Друг популярен вид кошница е ратанова кошница или плетена кошница за колело. Плетените кошници често са изработени от естествени материали като ракита или бамбук и са идеални за добавяне на нотка стил към вашия велосипед. Ратановите кошници също са много стилни и подходящи за вашия градски велосипед.

Нашето предложение за метална кошница за колело
Нашето предложение за плетена кошница за колело
Нашето предложение за ратанова кошница за колело
Нашето предложение за детска кошница за детско колело


Ще намериш голям асортимент кошници за колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Кошница за велосипед Kellys CARGO
Най-купувано
Brand: Kellys
Предна кошница за велосипед Kellys CARGO е удобен аксесоар за всяко колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Много удобна сваляема кошница, която разполага с достатъчно пространство да събере свички принадлежности от основна нужда в ежедневието.СПЕЦИФИКАЦИ..
38.00 лв
Кошница за велосипед Kellys CITY REAR
Най-купувано
Brand: Kellys
Задна кошница за велосипед Kellys CITY REAR е удобен аксесоар за всяко градско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Задна стоманена кошница за багажник. Монтиране по дължина на багажника.Удобна задна кошница, която разполага с доста..
36.00 лв
Brand: Kellys
Предна кошница за велосипед Kellys LOAD FRONT PP е удобен аксесоар за всяко колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Много удобна сваляема кошница, която разполага с достатъчно пространство да събере свички принадлежности от основна нужда в ежедневиет..
99.00 лв
Brand: Kellys
Задна кошница за велосипед Kellys LOAD REAR PP е удобен аксесоар за всяко градско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Задна кошница за багажник от висококачествена пластмаса. Монтиране по дължина на багажника.Голяма и дълбока задна..
85.00 лв
Brand: Kellys
Предна кошница за велосипед Kellys CITY е удобен аксесоар за всяко градско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Удобна стационарна кошница от изкуствен ратан, която разполага с достатъчно пространство да събере свички принадлеж..
69.00 лв
Brand: Kellys
Задна кошница за велосипед Kellys RATTAN REAR е удобен аксесоар за всяко градско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Задна кошница за багажник от изкуствен ратан. Монтиране по дължина на багажника.Удобна задна кошница, която разполага с..
69.00 лв
Brand: Le Grand
Задна кошница за велосипед Le Grand DAHLIA е удобен аксесоар за всяко градско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Задна метална кошница за багажник. Монтиране по ширина на багажника.Удобна задна кошница за колело, която разполага с..
36.00 лв
Brand: Le Grand
Предна кошница за велосипед Le Grand DAISY е атрактивен аксесоар за всяко дамско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Тази кошница, направена от стоманена решетка, ще побере още по-големи покупки. Системата за бързо сваляне позволява удобно носене..
45.00 лв
Brand: Le Grand
Плетена кошница Le Grand FREESIA, направена от полиратан. Предна кошница за велосипед Le Grand FREESIA е удобен аксесоар за всяко колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Много удобна сваляема кошница, която разполага с достатъчно пространство да събере св..
69.00 лв
Brand: Le Grand
Плетена кошница Le Grand PEONY, направена от естествена ракита. Предна кошница за колело Le Grand PEONY е удобен аксесоар за всяко колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Много удобна сваляема кошница, която разполага с достатъчно пространство да съб..
74.00 лв
Brand: Le Grand
Предна кошница за велосипед Le Grand PUSCHKINIA е удобен аксесоар за дамско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на велосипед.Носете ежедневните си неща безопасно и удобно с тази лека кошница Le Grand PUSCHKINIA. Водоустойчивият найлон и горният капак ще пр..
57.00 лв
Brand: Le Grand
Задна кошница за велосипед Le Grand STEEL CROCUS е удобен аксесоар за всяко градско колело. Удобен и лесен начин за пренасяне на багаж по време на каране на колело.Задна метална кошница за багажник с уникален ретро дизайн. Кошница за велосипед Le Grand Crocus е изработена от висококач..
20.00 лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!