Menu
Your Cart

Кормила

Кормила

Кормилото на велосипеда е ключов компонент на всяко колело. Вело кормилото играе важна роля при определянето на комфорта, контрола и цялостното преживяване по време на колоездене. С толкова много различни налични видове кормила за велосипед, може да е трудно да разберете кой е най-подходящ за вас. Тук идваме ние от Велозона - да разгледаме различните видове велосипедни кормила, техните употреби, разлики и значение.

Специфика на Велосипедното Кормило

Най-често срещаните видове кормила за велосипеди включват извити кормила за градски колела, прави кормила за планински велосипеди и Drop bar кормила за шосейни велосипеди. Повечето велосипедни кормила, които не са за състезателни велосипеди, са многофункционални и осигуряват неутрален захват, което ги прави популярен избор за любители колоездачи. Кормилата за велосипед се произвеждат от алуминий, но също и от карбон.

Дроп баровете (Dropbar), от друга страна, обикновено се използват от пътни колоездачи за шосейни колела, тъй като предлагат множество позиции на ръцете и позволяват по-добра аеродинамика при колоездене. На кормилото могат да се монтират рога, които подобряват стойката на колоездача. 

Правите и широки кормила са идеални за офроуд колоездачи, като осигуряват повече маневреност и контрол над планинската пътека.

Кормилото на велосипеда е основната точка на контакт между вас и вашето колело. Затова е важно да съобразите кормилото с вашия стил на колоездене, тъй като всеки тип вело кормило има свои собствени уникални характеристики, които могат да повлияят на вашия комфорт и контрол. 

Ще намерите голям асортимент кормила за велосипеди - за MTB планински велосипеди, шосейни велосипеди, градски и детски колела. Вело кормилата са с различен ъгъл на наклон - прави, по - извити и с различна дължина в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: HQBC
Леко и здраво кормило от алуминий и карбон HQBC Q8000.1 OS AL/Carbon за шосеен велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав AL и CARBONДиаметър на захват: 31,8mmДъга: 155mmДължина на дъгата: 98,5mmШирина на кормилото: 440mm..
119.00 лв
Brand: HQBC
Леко и здраво кормило HQBC Q8000.1 OS AL/Carbon за планински велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминиева сплав AL 6061/CarbonДиаметър на захват: 31,8mmДиаметър за спирачни лостове, команди и грипове: 22,2mmДължина: 680mmИздигане: 18mmИзвивка: нагоре 4°Извивка: назад 5°Тегло: 292g..
111.00 лв
Brand: Kross
Супер леко карбоново МТВ кормило от алуминий и въглеродни влакна, съчетаващо ненадмината ергономичност, здравина и леко тегло. Високомодулните въглеродни влакна позволяват на PZ Racing да усъвършенстват допълнително производителността и функционалността на своите дизайни.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал:&..
149.00 лв
Brand: Cross
Кормило CROSSER XCS101 ф 35 е предназначено за All-Mountain / Enduro Riding. Екстра-широки кормила за изключително добро управление в изключително трудни условия. Кормилото е лесно да се скъси, ако е необходимо - просто следвайте линиите по ръбовете и изрежете колкото се нуждаете...
69.00 лв
Brand: Cross
Кормило CROSSER XCS101 ф 35 е предназначено за All-Mountain / Enduro Riding. Екстра-широки кормила за изключително добро управление в изключително трудни условия. Кормилото е лесно да се скъси, ако е необходимо - просто следвайте линиите по ръбовете и изрежете колкото се нуждаете...
69.00 лв
Brand: ECLAT
Високо и здраво кормило ECLAT CHOCOLATE за ВМХ велосипеди, което е изработено от 4130 Chromoly стомана - стандарт при кормилата за ВМХ.Кормило ECLAT CHOCOLATE е с размер 25,4mm за Хиксари, които се нуждаят от възможно най-здраво кормило за трикове в скейт парка. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Преп..
159.00 лв
Brand: ECLAT
Високо и здраво кормило ECLAT STRANGLER за ВМХ велосипеди, което е изработено от 4130 Chromoly стомана - стандарт при кормилата за ВМХ.Кормило ECLAT STRANGLER е с размер 25,4mm за Хиксари, които се нуждаят от възможно най-здраво кормило за трикове в скейт парка. Кормило от четири част..
179.00 лв
Brand: GIANT
Леко и здраво кормило Giant CONTACT SL AERO за шосеен велосипед.Това шосейно кормило е подходящо, както за обикновени така и за електронни скорости (кабелните отвори имат по-голям отвор, което улеснява прокарването) !Шосейно кормило Giant CONTACT SL AERO с кръгла форма ..
279.00 лв
Brand: GIANT
Кормило Giant CONTACT SL DH RISER е предназначено за DH и Enduro велосипеди. Екстра-широко кормило за изключително добро управление в изключително трудни условия. Кормило за колело Giant CONTACT SL DH RISER е модел с ултра лек дизайн и висока производителност. Има форма, която ви..
96.00 лв
Brand: GIANT
Кормило Giant CONTACT SL TR RISE е предназначено за Trail велосипеди. Екстра-широко кормило за изключително добро управление в изключително трудни условия. Кормило за колело Giant CONTACT SL TR RISE е модел с ултра лек дизайн и висока производителност. Има форма, която ви позволя..
79.00 лв
Brand: GIANT
Кормило Giant CONTACT SL XC FLAT е предназначено за All-Mountain велосипеди. Алуминиево кормило от лека сплав, проектирано за намаляване на вибрациите. Право кормило за колело Giant CONTACT SL XC FLAT е модел с ултра лек дизайн и висока производителност. Има форма, която ви ..
59.00 лв
Brand: GIANT
Кормило Giant CONTACT SL XC FLAT 7D е предназначено за All-Mountain велосипеди. Алуминиево кормило от лека сплав, проектирано за намаляване на вибрациите. Кормило за колело Giant CONTACT SL XC FLAT 7D е модел с ултра лек дизайн и висока производителност. Има форма,..
69.00 лв
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!