Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Команди

Команди
Brand: Shimano
Лява команда за 3 х 7/8 скоростна система, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 3sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
34.00 лв
Brand: Shimano
Дясна команда за 7 скоростна система, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 7sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
34.00 лв
Brand: Shimano
Дясна команда за 8 скоростна система, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 8sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
34.00 лв
Brand: Shimano
Лява команда, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 3sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
39.00 лв
Brand: Shimano
Дясна команда за 9 скоростна система, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 9sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
45.00 лв
Brand: Shimano
Лява команда за 3 скорости отпред, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 3sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
39.00 лв
Brand: Shimano
Дясна команда за 9 скорости отзад и 3 отпред, подходяща за планински велосипеди (МТВ). Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: Rapidfire PlusСкорости: 9sИндикатор за коросттаЕргономичен дизайн на лосчетоРегулатор за жилото..
39.00 лв
Brand: Shimano
Команда за 3 вътрешни скорости Shimano SL-3S41E 3nex. Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: RevoShift технология за лесно превключванеСкорости: 3nexИндикатор за коростта..
25.00 лв
Brand: Shimano
Команда за 8 вътрешни скорости Shimano SL-8S30 3nex. Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: RevoShift технология за лесно превключванеСкорости: 8nexИндикатор за коростта..
39.00 лв
Brand: Shimano
Лява команда за 3 х 6/7 скоростна система. Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: RevoShift технология за лесно превключванеСкорости: 3sИндикатор за коросттаРегулатор за жилото..
22.00 лв
Brand: Shimano
Дясна команда за 6 скоростна система. Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: RevoShift технология за лесно превключванеСкорости: 6sИндикатор за коросттаРегулатор за жилото..
22.00 лв
Brand: Shimano
Дясна команда за 7 скоростна система. Гладко и леко превключване на скоростите. Вкомплекта е включено жило.Тип на лосчетата: RevoShift технология за лесно превключванеСкорости: 7sИндикатор за коросттаРегулатор за жилото..
22.00 лв
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)