Menu
Your Cart

Инструменти

Инструменти

Инструментите и инструментите за велосипед са от съществено значение за всеки, който обича колоезденето, независимо дали сте професионален колоездач или карате колело в парка през уикенда. 

Инструментите за велосипед ще ви помогнат да поддържате велосипеда си в отлично състояние и ще гарантират безопасността ви на пътеките. Във Велозона предлагаме инструменти за колела отделно и като комплекти в компактни и удобни кутии. Изключително удобни са комплектите, съдържащи основните необходими инструменти и приспособления - шестограми, плоска и кръстата отвертка, щанги за гума, ключ за спици, гаечни ключове, машинка за верига. Осигурете перфектната настройка на велосипеда и поддържайте колелото си в отлично състояние с перфектни вело инструменти от здрава стомана за бърз и качествен ремонт. 

Ще намерите голям асортимент велосипедни инструменти - джобни и професионални инструменти за поддръжка и ремонт за вашия велосипед, специални инструменти за колело подходящи за домашни сервизи и полеви ремонти в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Longus
Клещи за поставане и сваляне на велосипедни вериги с бърза връзка(съединително звено).Подходящо за вериги 1,6,7,8,9,10,11,12 скорости на Shimano и Sram...
36.00 лв
Brand: Kross
Ключ за SHIMANO и CAMPANOLO касети. С този ключ лесно ще свалите задната касета.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: фосфатирана стомана Тегло: 58g..
20.00 лв
Brand: Kross
Ключ за монтаж и демонтаж на венец касета на шлиц с удобна дръжка...
56.00 лв
Brand: Kross
Ключ за демонтиране на касети. Той гарантира ефективна работа без страх от повреда. Ключът е изработен от 4мм закалена инструментална стомана S50C, а дръжката от неплъзгащ TPR материал...
36.00 лв
Brand: Longus
Ключ/камшик/ за демонтиране на венец касети. Той гарантира ефективна работа без страх от повреда. ..
46.00 лв
Ключ за венец касета Longus SHIMANO
Най-купувано
Brand: Kellys
Ключ с ергономична дръжка за демонтиране и монтиране на вериги. Сменяем щифт с двойно задвижване (2в1) осигурява издръжливост на двойния нит. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стомана, полиетилен ABSЗа вериги: IG, HG, UG..
29.00 лв
Brand: Kross
Ключ за демонтиране и монтиране на вериги. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стомана, полиетилен ABSЗа вериги: IG, HG, UGТегло: 86g..
29.00 лв
Brand: Longus
Ключ за демонтиране и монтиране на верига. Екстракторът за вериги Longus SEMI има ергономична дръжка и висококачествен стоманен корпус. Подходящ за вериги Shimano UG / HG, 410, 408 и ALPHA...
36.00 лв
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!