Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Жила и брони

Жила и брони
Brand: Kellys
Броня за жило за скорости Kellys Тeflon СПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировка..
5.00 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: светло син..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: жълт..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: бял..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: зелен..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: розов..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: оранжев..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за скорости Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 4mmНадлъжна стоманена армировкаЦвят: червен..
4.50 лв
Brand: Kellys
Броня за жило за спирачки Kellys Тeflon СПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 5mmМатериал: спирална стоманена армировка+вътрешна тефлонова тръба за ниско триенеЦвят: черен..
5.00 лв
Brand: Longus
Броня за жило за спирачки Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 5mmМатериал: спирална стоманена армировка+вътрешна тефлонова тръба за ниско триенеЦвят: зелен..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за спирачки Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 5mmМатериал: спирална стоманена армировка+вътрешна тефлонова тръба за ниско триенеЦвят: светло син..
4.50 лв
Brand: Longus
Броня за жило за спирачки Longus TEFLONСПЕЦИФИКАЦИЯ:Забележка: Цената е за линеен метърВъншен диаметър: 5mmМатериал: спирална стоманена армировка+вътрешна тефлонова тръба за ниско триенеЦвят: зелен неон..
4.50 лв
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)