Menu
Your Cart

Гюделини

Гюделини

Гюделините за велосипеди са вид обвивка, която се поставя върху кормилото на велосипед. Обикновено гюделините за колело са коркови, двойнозалепящи се или с гел и се монтират за кормилото на колелото, и са проектирани да осигурява удобно и сигурно захващане. Освен това гюделините помагат за абсорбиране на удари и вибрации, намалявайки умората на ръцете и подобрявайки контрола над велосипеда.

Фактор, който трябва да имате предвид при избора на гюделини, е дебелината на лентата. По-дебелата лента осигурява повече омекотяване и поглъщане на удари, докато по-тънката лента е по-лека и осигурява по-директна връзка с кормилото. 

Ще намериш всичко това и още много гюделини за велосипеди в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки.

Brand: GIANT
Гюделин за шосеен велосипед с антивибрационен гел предотвратяващ дискомфорта на ръцете и разпределя оптимално налягането.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дебелина: 2,2mmМатериал: EVA пяна + гел- Миеща се повърхност- Интегрираната EVA абсорбира удара и повишава комфорта- Устойчива при всякакви услови..
49.00 лв
Brand: GIANT
Гюделин за шосеен велосипед с антивибрационен гел предотвратяващ дискомфорта на ръцете и разпределя оптимално налягането.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дебелина: 2,2mmМатериал: EVA пяна + гел- Миеща се повърхност- Интегрираната EVA абсорбира удара и повишава комфорта- Устойчива при всякакви услови..
49.00 лв
Гюделин GIANT CONTACT GEL
Най-купувано
Brand: GIANT
Гюделин за шосеен велосипед с антивибрационен гел предотвратяващ дискомфорта на ръцете и разпределя оптимално налягането.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дебелина: 2,2mmМатериал: EVA пяна + гел- Миеща се повърхност- Интегрираната EVA абсорбира удара и повишава комфорта- Устойчива при всякакви условия пер..
49.00 лв
Brand: GIANT
Гюделин за шосеен велосипед със смесен естествен корк, помага за абсорбиране на потта и издържа на топлина, причинена от триене.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дебелина: 2,2mmРазмер: 1850mmх30mmМатериал: EVA пяна + гел- Интегрираната EVA абсорбира удара и повишава комфорта- Включва крайни тапи..
36.00 лв
Brand: GIANT
Гюделин GIANT STRATUS 2.0 за шосеен велосипед от 2 mm и подложка от микрофибър осигуряващи отлично усещане на пътя, идеални за надеждно сцепление при мокро време или горещи условия на каране.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дебелина: 2mmМатериал: PU повърхност с високо триене + Подложка от микр..
69.00 лв
Brand: GIANT
Гюделин GIANT STRATUS LITE 2.0 за шосеен велосипед от 2 mm и подложка от микрофибър осигуряващи отлично усещане на пътя, идеални за надеждно сцепление при мокро време или горещи условия на каране.Полиуретановият материал с високо триене с текстурен дизайн в посока OMNI предлага п..
69.00 лв
Brand: HQBC
Гюделин за велосипед от Ева пяна с устойчивост на ниски температури, на напукване, водоустойчивост и UV лъчи. Перфектно поглъща вибрациите предавани към кормилото. Поради високата якост на опън, може да бъде много точно увита около кормилото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тапи включени в комплектаМатериал: висок..
30.00 лв
Brand: HQBC
Гюделин за колело от Ева пяна с устойчивост на ниски температури, на напукване, водоустойчивост и UV лъчи. Перфектно поглъща вибрациите предавани към кормилото. Поради високата якост на опън, може да бъде много точно увита около кормилото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тапи включени в комплектаМатериал: високоеф..
30.00 лв
Brand: Kellys
Гюделин за велосипед изработен от по-дебел материал 3,5 мм, който абсорбира вибрациите много по-добре от стандартните ленти. В съчетание с полирана повърхност, която е изключително лепкава за да поддържа ръцете на място в прашни, кални или мокри условия. Лесна за повторно навиване, в случа..
52.00 лв
Brand: Kellys
Гюделин за велосипед изработен от Ева пяна и полиуретан с устойчивост на ниски температури, на напукване, водоустойчивост и UV лъчи. Перфектно поглъща вибрациите предавани към кормилото. Поради високата якост на опън, може да бъде много точно увита около кормилото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тапи включени в к..
45.00 лв
Brand: Kellys
Лента за кормило на велосипед изработена от Ева пяна и полиуретан с устойчивост на ниски температури, на напукване, водоустойчивост и UV лъчи. Перфектно поглъща вибрациите предавани към кормилото. Поради високата якост на опън, може да бъде много точно увита около кормилото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тапи включен..
45.00 лв
Brand: Kellys
Гюделин за колело изработен от Ева пяна и полиуретан с устойчивост на ниски температури, на напукване, водоустойчивост и UV лъчи. Перфектно поглъща вибрациите предавани към кормилото. Поради високата якост на опън, може да бъде много точно увита около кормилото.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тапи включени в комп..
45.00 лв
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!