Menu
Your Cart

Главини

Главини

Предни и задни главини за дискови спирачки или V-Brake с капсуловани или съчмени лагери. Велоглавини с анодизиран корпус от кован алуминий, чиято ос е от типа бързо освобождаваща се (Quick Release). Изработени с 32 или 36 отвора за спици. Главини за колело с лесна поддръжка и сервизиране, здрава ос с олекотено тегло, помагаща за по-гладко въртене на главината. Купете онлайн от нашия магазин или на място на най-добра цена.

Brand: GIANT
Задна главина Giant Rear Hub R716-R подходяща за ROAD шосейни велосипеди с 11 скоростна система.Плавното въртене на задната главина на Giant Rear Hub R716-R се осигурява от индустриални конични сачмени лагери. Именно тази конструкция на лагера ефективно разпределя хоризонталното ..
139.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano Altus FH-RM35 подходяща за МТВ или ROAD велосипеди от среден клас с 8/9 скоростни задвижвания.Плавното въртене на задната главина на Shimano FH-RM35 Altus се осигурява от индустриални конични сачмени лагери. Именно тази конструкция на лагера ефективно разпределя хоризонтал..
59.00 лв
Brand: Shimano
Тази гама SHIMANO Claris 2400 е насочена към колоездачния туризъм или дори да превърне шосейните велосипеди в шосейни състезателни велосипеди от начално ниво.Задна главина Shimano Claris гарантира дълга издръжливост, лесна поддръжка и настройка благодарение на лагерите с чаша и конус и вът..
59.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano Nexus 3 с три вътрешни скорости и контра за градски велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Серия: SG-3C41Скорости: 3Тип на оста: плънтнаДължина на оста: 180mmДиаметър на оста: 9mmБрой отвори за спици: 32H и 36HМатериал на тялото: анодизиран алуминийТип спирачка: Coaster bra..
129.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano SORA с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Подходяща за шосеен велосипед.Shimano SORA разполага с лабиринтни и контактни уплътнения за предотвратяване на навлизането на мръсотия и вода, причиняващи корозия. Това, заедно с вътрешна..
69.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano TIAGRA с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Подходяща за шосеен велосипед.Shimano RS400 Tiagra разполага с лабиринтни и контактни уплътнения за предотвратяване на навлизането на мръсотия и вода, причиняващи корозия. Това, заедно с вът..
79.00 лв
Brand: Shimano
Shimano Zee FH M645 задна главина за планински велосипеди има качествено уплътнение, регулируеми лагери на чаша и конус с нов монтаж на контрагайка и бързо захващане.E-Thru система без инструменти проходна ос, оптимизира силата и разпределението на натоварването и гарантира безпроблемна работа благо..
149.00 лв
Brand: Shimano
Shimano Zee FH M648 задна главина за планински велосипеди има качествено уплътнение, регулируеми лагери на чаша и конус с нов монтаж на контрагайка и бързо захващане.E-Thru система без инструменти проходна ос, оптимизира силата и разпределението на натоварването и гарантира безпроблемна работа благо..
139.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano ALIVIO за велосипеди с дискова спирачка. Лагери с конусовидна чаша. Уплътнение за защита от мръсотия.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmДължина на автомата QR: 130mmДиаметър на оста: 10mmБрой отвори за спици: 32H / 36HЛагери: сепараториМатериал на тялото: а..
39.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano ALTUS за велосипеди с дискова спирачка. Лагери с конусовидна чаша. Уплътнение за защита от мръсотия.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmДължина на автомата QR: 133mmДиаметър на оста: 10mmOLD: 100MMБрой отвори за спици: 32H / 36HЛагери: сепараториМатериа..
39.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano CLARIS HB-2400 с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Водоустойчивата конструкция осигурява дълготрайност. Подходяща за шосеен велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Предназначение: ROADТип на оста: QRДължина на оста: 108mmOLD: 100mmДължина на ав..
46.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano DEORE за велосипеди с дискова спирачка. Лагери с конусовидна чаша. Уплътнение с двоен контакт за защита от мръсотия. Супер полирани лагери за търкаляне с ниско триене.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmДължина на автомата QR: 133mmДиаметър на оста: 10m..
59.00 лв
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!