Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Главини

Главини
Brand: Shimano
Задна главина Shimano Altus FH-RM35 подходяща за МТВ или ROAD велосипеди от среден клас с 8/9 скоростни задвижвания.Плавното въртене на задната главина на Shimano FH-RM35 Altus се осигурява от индустриални конични сачмени лагери. Именно тази конструкция на лагера ефективно разпределя хоризонтал..
59.00 лв
Brand: Shimano
Тази гама е насочена към колоездачния туризъм или дори да превърне шосейните велосипеди в шосейни състезателни велосипеди от начално ниво.Задна главина Shimano Claris гарантира дълга издръжливост, лесна поддръжка и настройка благодарение на лагерите с чаша и конус и вътрешна втулка за грес.СПЕЦИФИКА..
59.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano Nexus 3 с три вътрешни скорости и контра.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Серия: SG-3C41Скорости: 3Тип на оста: плънтнаДължина на оста: 180mmДиаметър на оста: 9mmБрой отвори за спици: 32H и 36HМатериал на тялото: анодизиран алуминийТип спирачка: Coaster brake ( контра )Планетар..
129.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano SORA с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Подходяща за шосеен велосипед.Shimano SORA разполага с лабиринтни и контактни уплътнения за предотвратяване на навлизането на мръсотия и вода, причиняващи корозия. Това, заедно с вътрешна..
69.00 лв
Brand: Shimano
Задна главина Shimano TIAGRA с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Подходяща за шосеен велосипед.Shimano RS400 Tiagra разполага с лабиринтни и контактни уплътнения за предотвратяване на навлизането на мръсотия и вода, причиняващи корозия. Това, заедно с вът..
79.00 лв
Brand: Shimano
Shimano Zee FH M645 задна главина има качествено уплътнение, регулируеми лагери на чаша и конус с нов монтаж на контрагайка и бързо захващане.E-Thru система без инструменти проходна ос, оптимизира силата и разпределението на натоварването и гарантира безпроблемна работа благодарение на надеждния вът..
149.00 лв
Brand: Shimano
Shimano Zee FH M648 задна главина има качествено уплътнение, регулируеми лагери на чаша и конус с нов монтаж на контрагайка и бързо захващане.E-Thru система без инструменти проходна ос, оптимизира силата и разпределението на натоварването и гарантира безпроблемна работа благодарение на надеждния вът..
139.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano ALIVIO за дискова спирачка. Лагери с конусовидна чаша. Уплътнение за защита от мръсотия.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmДължина на автомата QR: 130mmДиаметър на оста: 10mmБрой отвори за спици: 32H / 36HЛагери: сепараториМатериал на тялото: алуминий аноди..
39.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano ALTUS за дискова спирачка. Лагери с конусовидна чаша. Уплътнение за защита от мръсотия.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmДължина на автомата QR: 133mmДиаметър на оста: 10mmOLD: 100MMБрой отвори за спици: 32H / 36HЛагери: сепараториМатериал на тялото: алуми..
39.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano DEORE за дискова спирачка. Лагери с конусовидна чаша. Уплътнение с двоен контакт за защита от мръсотия. Супер полирани лагери за търкаляне с ниско триене.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmДължина на автомата QR: 133mmДиаметър на оста: 10mmOLD: 100MMБр..
59.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano SORA с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Водоустойчивата конструкция осигурява дълготрайност. Подходяща за шосеен велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 108mmOLD: 100mmДължина на автомата QR: 133mmДиаметър на ос..
49.00 лв
Brand: Shimano
Предна главина Shimano TIAGRA с висококачествени лагери, издръжливо покритие и QR за бързо освобождаване. Подходяща за шосеен велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Тип на оста: QRДължина на оста: 100mmДължина на автомата QR: 133mmДиаметър на оста: 9mmБрой отвори за спици: 32HЛагери: сепараториМатериал на тяло..
59.00 лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)