Menu
Your Cart

Велочасти

Велочасти

Велосипедните части са отделните компоненти, които изграждат един велосипед. Тези вело части могат да бъдат разделени на няколко категории, включително рамка за велосипеди, команди за колела, спирачки за колела, капли и спици за колела. Различните видове велосипедни части и техните функции са от съществено значение за типа колоездене, към което се стремите и поддръжката на вашия велосипед.

Видове Части за Велосипед

Рамката на колелото е гръбнакът на велосипеда и се предлага в различни материали, включително алуминиеви рамки за колела, стоманени рамки за колела и карбонови велосипедни рамки. Рамката на колелото е най-важната част от велосипеда, тъй като осигурява структурата и опората за останалите компоненти.


Задвижването включва педалите за колела, веригата за велосипед и венец касетите за колела. Тези вело компоненти са частта от велосипеда, която ви движи напред и ви позволява да променяте съпротивлението при колоездене.


Спирачките за колела са съществена част от всеки велосипед. Вело спирачките са механизмът, който ви забавя или спира вашия велосипед. Има три основни типа спирачки, челюстни спирачки (V-brake спирачки), дискови спирачки и хидравлични спирачки за велосипед. 


Други компоненти за велосипеди включват амортисьори - преден и заден амортисьор за колело, кормила за велосипед, водачи за вериги за колела, велосипедни дерайльори и много други, който създават вашия байк.


Велозона е място, в което всичко се върти около колоездене и разполагаме с широка гама от висококачествени части и компоненти за велосипеди за всички видове колела на водещи марки. Нашите опитни механици могат да ви помогнат с всякакви нужди от ремонт или поддръжка, които може да имате.

Ще намериш всичко това и още много компоненти за велосипеди - всяка част за колело, която ти трябва, в големия асортимент в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Longus
Алуминиев автомат за бързо освобождаване на задната главина.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дължина: 160ммТегло: 80 гр.  ..
15.00 лв
Brand: Longus
Алуминиев автомат за бързо освобождаване на предна главина.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Дължина: 130ммТегло: 70 гр. ..
15.00 лв
Brand: Longus
Автомат за стягане или бързо освобождаване на колче за седалка на велосипед.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер: М6х50..
12.00 лв
Brand: Kross
Адаптер - преходник за диск от главина център лок към 6 болта...
30.00 лв
Brand: Kross
Адаптер - преходник за диск от главина център лок към 6 болта...
29.00 лв
Brand: Shimano
Преден адаптер Shimano SM-MA-F180 P/S позволява сглобяването на спирачни апарати Shimano Postmount на вилки със стандартен IS2000 160 мм директен монтаж със спирачни дискове от 180 мм.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийРазмер на ротора: 180mmМонтаж на спирачния апарат: Post Mount (74mm)Монтаж към в..
24.00 лв
Brand: Shimano
Адаптер - преходник за дискови спирачки Shimano 203mm P/S заденСПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер на ротора: 203mmМонтаж на спирачния апарат: Post Mount (74mm)Монтаж към рамката: 51mm IS RearМонтажни болтове: включени в комплекта..
24.00 лв
Brand: Shimano
Преден адаптер Shimano SM-MA-F180P / S позволява сглобяването на спирачни апарати Shimano Postmount на вилки с директен монтаж със спирачни дискове от 203 мм.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер на ротора: 203mmМонтаж на спирачния апарат: Post Mount (74mm)Монтаж към вилката: 51mm IS FrontМонтажни болт..
24.00 лв
Brand: Shimano
Адаптер - преходник за дискови спирачки Shimano F180mm S/S преденСПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер на ротора: 180mmМонтаж на спирачния апарат: INTERNATIONAL STANDARTМонтаж към рамката: INTERNATIONAL STANDARTМонтажни болтове: включени в комплекта..
24.00 лв
Brand: Shimano
Адаптер - преходник за дискови спирачки Shimano F203mm S/B преденСПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер на ротора: 203mmМонтаж на спирачния апарат: INTERNATIONAL STANDARTМонтаж към рамката: INTERNATIONAL STANDARTМонтажни болтове: включени в комплекта..
24.00 лв
Показва 1 до 12 от 804 (67 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!