Menu
Your Cart

Рамки

Рамки

Във Велозона знаем, че рамката на велосипеда е един от най-важните компоненти, засягащ всичко в колелото - от теглото, здравината и твърдостта на велосипеда до управлението и цялостната му ефективност. Независимо дали сте състезателен колоездач или велосипедист за развлечение, изборът на правилната рамка е от съществено значение за осигуряването на комфортно и приятно колоездене.

Специфика на рамките за велосипеди

Има различни фактори, които трябва да имате предвид при избора на рамка за колело, включително материал, геометрия и размер. 


Най-често срещаните материали, използвани в рамки за велосипеди, включват алуминий - алуминиеви рамки за колела, стомана - стоманени рамки за колела, и карбон - карбонови рамки за велосипеди, всеки от които предлага уникални предимства и компромиси по отношение на тегло, здравина и цена.


В допълнение към материала, геометрията на рамката на велосипеда също е важна. Геометрията на рамката на колелото включва дължината на горната тръба на рамката, ъгъла на тръбата на седалката, наред с други фактори, всички от които могат да повлияят на управлението на велосипеда и цялостното качество на колоезденето. Например, рамката на шосеен велосипед може да има различна геометрия и размер от рамката на планински велосипед.


Освен това е важно и да изберете велосипедна рамка с правилния размер за вас. Това означава да имате предвид вашия ръст, тегло и стил на каране, както и вида на карането, който ще правите. На това място идва нашият екип, който може да ви помогне да изберете перфектния размер колело за вас - във всеки един от нашите обекти. С правилната рамка за колело ще можете да се насладите максимално на всяко колоездене.


Ще намерите голям асортимент велосипедни рамки - леки алуминиеви рамки за колела, карбонови рамки за велосипеди и колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Карбонова рамка за планински велосипед TRANCE ADVANCED PRO 29 FRAME Карбонова рамка за планински велосипед TRANCE ADVANCED PRO 29 FRAME
По поръчка
Brand: GIANT
·  РазмерS, M, L, XL·  ЦвятBronze Slate·  РамкаAdvanced-Grade Composite front and rear triangles, 120mm Maestro suspension, flip chip, 12x148mm thru-axle·  ШокFox Float X Factory, lockout, 185/50, custom tuned for Giant..
5,950.00 лв
Карбонова рамка за шосеен велосипед PROPEL ADVANCED SL DISC FRAMESET Карбонова рамка за шосеен велосипед PROPEL ADVANCED SL DISC FRAMESET
По поръчка
Brand: GIANT
·  РазмерXS, S, M, M/L, L, XL·  ЦвятCarbon, Hematite·  РамкаAdvanced SL-Grade Composite, integrated seatpost, disc·  ВилкаAdvanced SL-Grade Composite, full-composite OverDrive 2 steerer, disc·  ШокN/A·  КолчеAdvanced SL-Grade composite, integ..
5,500.00 лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!