Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Велоаксесоари

Велоаксесоари

Всички видове аксесоари, които са Ви нужни за да направят карането на велосипед още по-приятно.

Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 за теглич. Извиване на багажника надолу според товара в колата. Лесен монтаж и демонтаж. Захващане на велосипеда за рамката. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 850 х 330 х 550 мм Брой велосипеди: 3 велосипеда Максималнo натоварване: 45 кг Тегло..
165.00 лв
Brand: Peruzzo
Универсален авто багажник за всички велосипеди и за повечето модели автомобили. Захваща се за капака посредством 6 обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Гумени подложки на куките. Гумени тампони, контактуващи с автомобила не позволяват надиране, шум и вибрации от багажника.Не е подхо..
109.00 лв
Brand: Peruzzo
Багажник Peruzzo FIRENZE подходящ за всички типове автомобили. Лесен за монтиране на задния капак на автомобила чрез 6 обезопасени ремъка. Гумени подложки на куките предпазват бронята от надраскване. Големи гумени тампони,контактуващи с автомобила не позволяват надиране,шум и вибрации от багажника. ..
419.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник за велосипеди Levante монтиращ се на покрива на автомобила.Универсалният багажник за велосипед на покрива Levante е снабден със система за затваряне и отваряне на скоби, разположена в основата му, която ви позволява удобно да заключите велосипеда към багажника. 360° въртящото се..
177.00 лв
Brand: Peruzzo
Универсален багажник за велосипеди на покрива на автомобила Lucky Two с прикрепване към рамката.Подходящ за всички видове велосипеди за възрастни.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: Д x Ш x В 79 x 23,5 x 35 смМатериал: стоманаТип монтаж: за рамката и колелото на велосипедаМаксимален брой велосипеди: 1 б..
39.00 лв
Brand: Peruzzo
Подходящ за всички седани. Стоманени тръби с диаметър 30 мм. Захваща се за капака посредством 6 обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Гумени подложки на куките, предпазващи боята на автомобила. Големите гумени тампони, контактуващи с автомобила не позволяват надиране, шум и вибрации ..
199.00 лв
Brand: Peruzzo
Задният багажник за велосипед Milano Alu разполага със система за заключване с амортисьорна защита. Той е особено подходящ за модели седан. Може да се затваря, за да заема малко място.За дамски велосипеди или велосипеди с неправилна рамка се предлага арт.395 СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: алуминийТип монта..
299.00 лв
Brand: Peruzzo
Двойни горни каиши. Система на долните каиши против клатене. Каиши, тествани до 25 kg всеки. Закалени куки, тествани до 350 kg всяка. Стоманени катарами. Система за безопасно задържане на велосипеда "last-on". Допълнителен каиш за рамката. Лесно и бързо поставяне и сваляне от автомобила. Може да се ..
99.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник за багажника на автомобила. За три велосипеда. Захващане на велосипеда за рамката. Лесен монтаж. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Брой велосипеди: 3 брояМаксимално натоварване: 45 кг...
179.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник за велосипед Peruzzo SIENA 3 с монтаж на топката на теглича. Изработен от стомана с носещи релси за колелата, възможност за накланяне - за улесняване на товаренето отзад.Светлини и място за регистрационен номер. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 850 х 330 х 550 мм Брой ве..
499.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo TRENTO за теглич. Лесен монтаж и демонтаж. Захващане на велосипеда за рамката. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 1050 х 450 х 550mm Брой велосипеди: 3 велосипеда Максималнo натоварване: 45kg Тегло на багажника: 6.5kg Цвят: сив..
149.00 лв
Brand: Peruzzo
Peruzzo VENEZIA 388 е универсален вело багажник за 3 велосипеда, който може  лесно да бъде монтиран на почти всеки автомобил без значение дали е седан, комби, хечбек, СУВ или джип. СПЕЦИФИКАЦИЯ:Материал: стоманаРазмери: 800 х 590 х 400mm Максимално натоварване: 45kgБрой велосипеди: 3 брояМакс..
165.00 лв
Показва 1 до 12 от 945 (79 страници)