Menu
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайте съдържанието Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!

Велоаксесоари

Велоаксесоари

Всички видове аксесоари, които са Ви нужни за да направят карането на велосипед още по-приятно.

Brand: Shimano
Комфортни шпайкове Shimano SH-CT41L за колоездене и преходи оптимизерани за Shimano Click*R интегрирана система на педалите.Системата Click*R е предназначена за по-неопитните с педалите с автомат колоездачи. Педалите Shimano Click*R ще ви позволят да каратепо-дълго и по-бързо при по-малко ..
139.00 лв
Brand: Shimano
Универсални шпайкове Shimano SH-MT34L с гумена подметка против пързаляне и съвместими със системата за педали SPD. Тази система не само подобрява карането, но и осигурява комфорт докато ходите пеша.Специално за шпайковете/обувките на Shimano, Ви съветваме да си поръчате с един размер по-голям отколк..
139.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 за теглич. Извиване на багажника надолу според товара в колата.Лесен монтаж и демонтаж. Захващане на велосипеда за рамката. Материал: стоманаРазмери: 850 х 330 х 550 мм Брой велосипеди: За 3 велосипеда. Максималнo натоварване: 45 кг Тегло на багажника: ..
145.00 лв
Brand: Peruzzo
Багажник Peruzzo BRENNERO за 4х4 автомобили. Лесен и бърз монтаж и демонтаж.Брой велосипеди: 2Материал: стомана Максималнo натоварване: 45 кгРазмер: 17,5 х 11 х 64 см Тегло на багажника: 7.9 кг Цвят: сребрист..
199.00 лв
Brand: Peruzzo
Универсален авто багажник за всички велосипеди и за повечето модели автомобили. Захваща се за капака посредством 6 обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Гумени подложки на куките. Гумени тампони, контактуващи с автомобила не позволяват надиране, шум и вибрации от багажника.Не е подхо..
99.00 лв
Brand: Peruzzo
Багажник Peruzzo FIRENZE подходящ за всички типове автомобили. Лесен за монтиране на задния капак на автомобила чрез 6 обезопасени ремъка. Гумени подложки на куките предпазват бронята от надраскване. Големи гумени тампони,контактуващи с автомобила не позволяват надиране,шум и вибрации от багажника. ..
419.00 лв
Brand: Peruzzo
Подходящ за всички седани. Стоманени тръби с диаметър 30 мм. Захваща се за капака посредством 6 обезопасителни ремъка, които са включени в комплекта. Гумени подложки на куките, предпазващи боята на автомобила. Големите гумени тампони, контактуващи с автомобила не позволяват надиране, шум и вибра..
199.00 лв
Brand: Peruzzo
Двойни горни каиши Система на долните каиши против клатене Каиши, тествани до 25 kg. всеки Закалени куки, тествани до 350 kg. всяка Стоманени катарами Система за безопасно задържане на велосипеда "last-on" Допълнителен каиш за рамката Лесно и бързо поставяне и сваляне от автомобила Може да с..
99.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник за багажника на автомобила За три велосипеда Максимално натоварване: 45 кг. Захващане на велосипеда за рамката Лесен монтаж..
179.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилният багажник може да се монтира практически на всяка кола - седан, хечбек, комби, SUV или джип. Обляга се на 4 регулируеми точки на багажната врата и се захваща с 6 защитени куки с каишки. Материал: стомана Максимално натоварване: 45 кг.Брой велосипеди: 3Максимална препоръчителна скорост..
279.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo SIENA 4 за теглич и система за накланянене, носещи релси със светлини и място за регистрационен номер. Багажникът е оборудван със светлини, които могат да се захранват от електрическата система на теглича посредством 13 пинов щепсел или с допълнителен преходник за 7..
599.00 лв
Brand: Peruzzo
Автомобилен багажник Peruzzo TRENTO за теглич. Лесен монтаж и демонтаж. Захващане на велосипеда за рамката. Материал: стоманаРазмери: 1050 х 450 х 550 мм Брой велосипеди: За 3 велосипеда. Максималнo натоварване: 45 кг Тегло на багажника: 6.5 кг Цвят: сив..
149.00 лв
Показва 1 до 12 от 968 (81 страници)