Menu
Your Cart

Велоаксесоари

Велоаксесоари

Велозона е място, в което всичко се върти около колоездене. Ние знаем, че за да се насладиш изцяло на карането на велосипед, не е важно само най-доброто колело, а и най-добрите велоаксесоари. 

Видове Аксесоари за Велосипед

В онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg можеш да намериш голямо разнообразие от аксесоари за колела, които имат влияние върху комфорта, безопасността и качеството на колоезденето. 

Каски за колела, фарове и светлини за велосипеди и звънци за сигнализация при колоезденето са задължителни за безопасността на велосипедиста. Катинарите за колела са много важен велоаксесоар за безопасността на самия велосипед.

Ръкавици за каране на велосипед, кошници за градски колела, калници за колела, степенки за велосипеди, както и леки и удобни раници за колоездене могат да послужат за комфорта на велосипедиста.

От друга страна, километражи за велосипеди, ръчни или крачни помпи за колела, комплект инструменти за велосипед или смазка за колело могат да подобрят качеството на вело прехода през уикенда или на колоезденето из града.

Ще намериш всичко това и още много аксесоари за велосипеди - всеки велоаксесоар, който ти трябва, в големия асортимент в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки.

Brand: GIANT
Професионална каска Full Face за велосипед GIANT 100%Цялолицевият шлем GIANT 100% Status е резултат от сътрудничество със 100% Speed Lab. Създаден за пълна защита и комфорт, той е пълен с функции, които помагат на водачите да имат предимство при агресивни офроуд условия. От DH до..
349.00 лв
Brand: Head
Детска каска за най-малките почитатели на колоезденето. Тя гарантира комфорт и безопасност.Лека детска каска за велосипед Head KID има и проветряващите отвори осигуряват ефективна вентилация в топлите летни дни. Възможност за регулиране на размера.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: S/M (52-57cm)Технология:&n..
69.00 лв
Brand: Head
Детска каска за най-малките деца колоездачи.Тази лека детска каска за колело гарантира комфорт и безопасност. Отвори осигуряват ефективна вентилация, която охлажда главата в топлите летни дни.Head KID е лека вело каска за деца с възможност за регулиране на размера.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размер: XS/S (47-..
69.00 лв
Brand: Head
Вело каска Head MTB W07 се характеризира със своята максимална безопасност и удобство при носене. Каска за колело HEAD MTB W07 е с отвори, които помагат за правилното проветряване на главата.Тази лека каска за велосипед е допълнително оборудвана с мрежа против насекоми. Лесно и бързо се регулира раз..
111.00 лв
Brand: Head
Вело каска Head MTB W07 се характеризира със своята максимална безопасност и удобство при носене. Каската е с отвори, които помагат за добро проветряване главата.Тази каска за колело HEAD MTB  допълнително е оборудвана с мрежа против насекоми. Лесно и бързо се регулира размера.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Разм..
111.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 за теглич.Автомобилен багажник Peruzzo AREZZO 3 е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на тр..
165.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo CRUISER DELUX е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Универсален ав..
109.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo FIRENZE 3 е с гарантирано високо качество, дългогодишна безпроблемна експлоатация и сигурност по време на транспортиране на велосипедите.Багажник Peruzzo F..
419.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Автомобилен багажник Peruzzo LEVANTE монтиращ се на покрива на автомобила.Универсалният багажник за велосипед на покрива Levante е снабден със система за затваряне и отваряне на скоба,..
177.00 лв
Автомобилен багажник Peruzzo LUCKY TWO Автомобилен багажник Peruzzo LUCKY TWO
Най-купувано
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Универсален багажник за велосипеди на покрива на автомобила Lucky Two с прикрепване към рамката.Подходящ за всички видове велосипеди за възрастни.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: Д x Ш x В - 79 x 23,5..
45.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Задният багажник за велосипеди Milano Steel разполага със система за заключване на велосипеда с амортизираща защита. Особено подходящ е за модели седан. Той е сгъваем, така че да ..
199.00 лв
Brand: Peruzzo
Повече от 25 години италианската компания Peruzzo предлагат качествени решения за транспортиране на велосипеди.Задният алуминиев багажник за велосипед Milano Alu разполага със система за заключване с амортисьорна защита. Той е особено подходящ за модели седан. Може да се затваря, за да заема малко м..
299.00 лв
Показва 1 до 12 от 998 (84 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!