Menu
Your Cart

Детски столчета

Детски столчета

Ако търсите начин да вземете детето си със себе си по време на колоездене, детската седалка за велосипед може да е точно това, от което се нуждаете. Тези детски столчета за колела се предлагат в различни стилове и размери и могат лесно да бъдат прикрепени към вашия велосипед.

Специфика на детските столчета за велосипеди

Когато избирате детско столче за колело, важно е да имате предвид теглото на вашето дете, както и вида на велосипеда, който имате. Монтираните отзад детски вело седалки обикновено са най-популярни, тъй като предлагат удобно и сигурно пътуване за малки деца. Повечето детски седалки за колела са предназначени за багажник или за рамката отзад или отпред на колелото. Поставките за краката са с променлива височина, за да не стои детето ви само в едно положение по време на път. Всяко детско столче за колело има удобна форма, следваща извивките на тялото и отвори за комфорт и вентилация.

В допълнение към избора на правилното детско столче за колело, важно е също така да следвате указанията за безопасност, когато карате велосипед с дете. Това включва носене на каска, използване на подходящи предпазни колани и избягване на натоварени или опасни пътища.

Детската седалка за велосипед може да бъде чудесна инвестиция за семейства, които искат да споделят любовта си към колоезденето с децата си. 

Ще намерите голям асортимент детски столчета за колела в онлайн магазин за велосипеди и аксесоари - Velozona.bg или във физическите ни магазини Велозона (виж локациите). Топ брандове, добри цени, бързи доставки, професионален монтаж.

Brand: Kellys
Детска седалка, изработена от най-добрите материали ще осигури комфорт и сигурност при малки и големи екскурзии с деца. Седалката е фиксирана към рамката с кръгло или овално сечение на тръбата с диаметър от 28 до 40 мм. Петточкови предпазни колани с удобни възглавнички гарантират безопасното положен..
199.00 лв
Brand: Kellys
Детска седалка, изработена от най-добрите материали ще осигури комфорт и сигурност при малки и големи екскурзии с деца. Седалката е фиксирана към рамката с кръгло или овално сечение на тръбата с диаметър от 28 до 40 мм. Петточкови предпазни колани с удобни възглавнички гарантират безопасното положен..
239.00 лв
Brand: Kross
Детско столче KROSS Fraach е проектирано да улесни ежедневните пътувания с велосипед с дете. Съвместим е с всеки алуминиев или стоманен велосипед, оборудван с кръгла тръба на седалката с диаметър от 30 до 36 милиметра.Столчето е оборудвано с триточкови предпазни колани с лесна за използване система ..
101.00 лв
Brand: Kross
Тази детска седалка е изработена от най-добрите материали и осигурява комфорт и безопасност по време на малки и големи пътувания с вашите малчугани. Детска седалка за багажник с механизъм за бързо освобождаване QST. Съвместимо е със задни багажници с платформи, които не са по-широки от 175 мм. Трито..
129.00 лв
Brand: Kross
Велосипедната седалка KROSS Guppy RS е предназначена за директен монтаж към рамката на велосипеда. Съвместим е с всички видове велосипеди от алуминий и стомана, с кръгла или овална тръба на седалката със сечение от 28 до 40 милиметра.Снабдена е с мека подплата от бързосъхнеща материя, приятна на доп..
149.00 лв
Brand: Longus
Детска седалка, изработена от най-добрите материали ще осигури комфорт и сигурност при малки и големи екскурзии с деца. Предпазните колани са удобни и в същото време предпазват детето от преобръщане и подхлъзване. Поставките за крака позволяват да се регулира на позицията, докато детето расте. ..
119.00 лв
Brand: Longus
Детска седалка, изработена от най-добрите материали ще осигури комфорт и сигурност при малки и големи екскурзии с деца. Предпазни колани са удобни и в същото време предпазват детето от преобръщане и подхлъзване. Поставките за крака позволяват да се регулира на позицията, докато детето расте. СП..
119.00 лв
Brand: Longus
Детска седалка, изработена от най-добрите материали ще осигури комфорт и сигурност при малки и големи екскурзии с деца. Поставките за крака с позиции позволяват да съответстват на позицията, докато детето расте.СПЕЦИФИКАЦИЯ:Прикрепване: към рамката Регулируем колан за безопасностЗащита от UVПод..
119.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този сайт използва "бисквитки". Разглеждайки съдържанието, Вие се съгласявате и с използването на "бисквитките"!